Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Reboot Rally quests uitgelegd

Gratis cosmetische items beschikbaar voor een bepaalde tijd.

Reboot Rally is een evenement dat maar voor een bepaalde beschikbaar is in Fortnite Chapter 3 Season 4 en waarvoor je samen met de geschikte teamgenoten opdrachten kunt voltooien om punten en exclusieve beloningen te krijgen.

Je moet verschillende stappen doorlopen vooraleer je punten kunt verdienen in Fortnite. Hieronder leggen we uit hoe je de Fortnite Reboot Rally quests voltooit en hoe je jouw vrienden bij elkaar brengt.

Wanneer je het benodigde aantal punten hebt verzameld, kun je die inwisselen voor alle beloningen, zoals de nieuwe glider en pickaxe.

Op deze pagina:

Zo voltooi je de Fortnite Reboot Rally quests

Tot en met 3 oktober om 15:00 uur krijg je de kans om naar de Reboot Rally-beloningen van Fortnite toe te werken. Tot en met die datum kun je alle Reboot Rally opdrachten vinden in het quest menu.

Om de cosmetische beloningen te krijgen, moet je eerst genoeg punten verzamelen. Het is belangrijk om te weten dat je de Reboot Rally challenges enkel samen met een vriend kunt voltooien. Over het algemeen kun je enkel punten verdienen als je samenspeelt met vrienden die in aanmerking komen.

Welke vrienden komen er in aanmerking? Daarvoor mag je Fortnite 30 dagen voor 18 september niet meer hebben gespeeld of Chapter 3 Season 4 nog niet hebben aangevat. Vrienden die in aanmerking komen herken je aan het lichtblauwe 'Reboot'-symbool naast hun naam in je vriendenlijst.

Als je zelf aan die voorwaarden voldoet, dan kun je met eender welke Fortnite-speler toewerken naar de Reboot Rally-beloningen.

Verder moet je ook minstens een speler die in aanmerking komt in je squad hebben om punten te verdienen in de Reboot Rally. Dus als je drie gewone en een terugkerende of een nieuwe speler in je team hebt, dan kunnen ze allemaal punten krijgen voor de vier cosmetische items.

Er zijn twee permanente Reboot Rally-opdrachten die beschikbaar blijven tot je ze voltooit of het evenement eindigt. Deze Reboot Rally-opdrachten zijn:

  • Breng je vrienden samen via hun profiel of het Reboot Rally evenementenpaneel - 50 punten (Fase 1)
  • Voltooi een Battle Royale match met een vriend- 10 punten (Fase 2)
  • Krijg samen met een vriend 80.000 XP in Battle Royal, Zero Build, Team Rumble en in de creator gemaakte ervaringen - 50 punten (Fase 1)
  • Krijg samen met een vriend 160.000 XP in Battle Royal, Zero Build, Team Rumble en in de creator-gemaakte ervaringen - 5 punten (Fase 2)
  • Krijg samen met een vriend 250.000 XP in Battle Royal, Zero Build, Team Rumble en in de creator gemaakte ervaringen - 5 punten (Fase 3)
  • Krijg samen met een vriend 300.000 XP in Battle Royal, Zero Build, Team Rumble en in de creator gemaakte ervaringen - 5 punten (Fase 4)
  • Krijg samen met een vriend 400.000 XP in Battle Royal, Zero Build, Team Rumble en in de creator gemaakte ervaringen - 5 punten (Fase 5)

Er zijn ook dagelijkse quests die elke 24 uur veranderen. Het zijn dezelfde opdrachten, maar de gemaakte voortgang wordt gereset als de aftelklok erboven op nul komt te staan.

Deze Reboot Rally-opdrachten zijn:

  • Voltooi een dagelijkse quest met een vriend - 10 punten
  • Voltooi drie dagelijkse quests met een vriend - 20 punten
  • Voltooi zes dagelijkse quests met een vriend - 30 punten

Onthoud dat je voor de bovenstaande opdrachten enkel punten krijgt als je ze doet met een vriend die in de 30 dagen voor 18 september geen Fortnite gespeeld heeft of Chapter 3 Season 4 nog niet heeft aangevat.

Zo breng je jouw vrienden bij elkaar voor de Fortnite Reboot Rally

Voor één van de quests van dit evenement moet je jouw vrienden via hun profiel of het Reboot Rally-evenementpaneel bij elkaar brengen. Dit levert je 50 punten op en is de gemakkelijkste opdracht van dit event.

Om je vrienden tijdens de Reboot Rally samen te brengen via hun profiel, ga je naar hun profiel in friends-optie in het hoofdmenu en vervolgens 'Rally 'Em Back' te selecteren. Dan zie je een QR-code die naar een link leidt die je kunt delen met de friend in kwestie. Ze moeten niet op de link klikken, want ze krijgen automatisch 50 punten nadat ze de 'Rally 'Em Back' prompt openen.

Blijkbaar kun je ook een vriend rallyen in het Reboot Rally evenementen-paneel, maar bij ons werkte dat niet. We raden dus aan om dit te doen via de friends-optie in het hoofdmenu.

Alle Reboot Rally-beloningen in Fortnite

Er zijn vier cosmetische beloningen die je kunt krijgen tijdens het Reboot Rally-evenement in Fortnite.

Hieronder vind je alle Reboot Rally-beloningen en hoeveel punten je nodig hebt om ze te ontgrendelen:

Reboot Rally-beloning Ontgrendeld met
Barb-B-Q Emoticon 50 punten
Freshly Forged Wrap 100 punten
Red Hot Revenge Pickaxe 150 punten
Fiery Descent Glider 200 punten

Ter herinnering; je hebt tot en met 3 oktober 15:00 uur de tijd om de Reboot Rally-beloningen te innen.

Wie meer wilt weten over Fortnite Chapter 3 Season 4, lees dan zeker eens onze gidsen over de huidige Battle Pass, Chrome Splash locaties en de EvoChrome wapen locaties.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties