Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite V-Bucks worden duurder in Groot-Brittannië, Canada en Mexico

Gevolg van de inflatie.

Epic Games verhoogt de prijs van V-Bucks in Fortnite in Groot-Brittannië, Canada en Mexico. Volgens de uitgever is dat een gevolg van "economische factoren zoals inflatie en wisselkoersschommelingen". Over een prijsstijging bij ons is er nog geen duidelijkheid.

De prijstijging wordt doorgevoerd vanaf 17 juli. Vanaf dan betaal je in Groot-brittannië 6,99 in plaats van 6,49 pond voor 1000 V-Bucks. Dat is een prijsstijging van omgerekend 0,58 euro. In Mexico en Canada stijgt de prijs op gelijkaardige wijze.

De laatste prijsstijging voor V-Bucks dateert alweer van 2021. het lijkt echter een kwestie van tijd alvorens je ook bij ons meer moet betalen. Momenteel ligt de prijs voor 1000 V-Bucks nog steeds op 7,99 euro.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties