Skip to main content

Fortnite Vault locaties: zo krijg je Vault Keys en open je een vaults

Wat ligt er in de kluis?

Vaults kunnen gevonden worden doorheen heel de Fortnite map van Chapter 3 Season 4. Deze Vaults kunnen je best wat waardevolle spullen opleveren, maar eerst moet je weten hoe je vault key krijgt.

Met vaults key is logischerwijs de sleutel om een vault te openen in Fornite. Zonder die sleutels loopt je mogelijk erg handige loot mis.

Omdat niet alle vaults beschikbaar zijn in elke match, is het een goed idee om meer weten te weten over de vault locaties. Zo verspil je jouw vault keys niet.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Hoe een Vault te openen in Fortnite

Een Vault openen in Fortnite is veel makkelijker geworden, zeker als je solos speelt, in Chapter 3 Season 4. Je moet er namelijk geen twee andere spelers meer voor rekruteren.

Nu moet je een vault key vinden en naar een naburige vault gaan om loot te verdienen. Wanneer je daar bent, steek dan de sleutel in het slot en probeer zoveel chests te openen. Het kan ook zijn dat een speler je voor was!

Voor sommige vault op het eiland heb je twee vault keys nodig. Om die reden moet je weten hoe je vault keys vindt...

Zo krijg je vault keys in Fortnite

Je kunt Vault keys op de grond of in chests vinden op de Fortnite map. Het is belangrijk om te weten dat niet elk chest een vault key bevat. Wees dus niet verbaasd als het even duurt vooraleer je er een vinden.

Je kunt Vault keys op de grond vinden.

Het is ook mogelijk om vault keys af te pakken van geëlimeneerde spelers die er een bij zich dragen. Je kunt op voorhand niet weten of een speler een vault key bij zich heeft, dus hou uitschakelde vijanden goed in de gaten. Het is daarnaast ook slim om te wachten tot een speler een vault opent en hem vervolgens uit te schakelen en de inhoud van de kluis te stelen!

Vergeet zeker niet dat sommige vaults enkel te openen zijn met twee vault keys.


Vault locaties in Fortnite in een oogopslag

Momenteel vonden we in totaal al 14 verborgen vaults op het Fortnite-eiland. Het is belangrijk dat je weet dat niet alle vaults beschikbaar zijn in elke match. Daarom moet je altijd naar je in-game map kijken om te zien welke er momenteel beschikbaar zijn.

De vault locaties zijn enkel zichtbaar op deze map als je een vault key hebt. Elke locatie bevat een bepaald aantal sloten, een sleutelgat betekent dat je een sleutel nodig hebt en voor twee sleutelgaten, moet je twee keys ter beschikking hebben.

Hieronder kun je de vault locaties die we al hebben gevonden, in een opslag terugvinden:

De locaties van de vaults op de Fortnite map.

Voor deze vaults heb je momenteel twee keys nodig:

  • In het noorden van de Cloudy Condos
  • Rave Cave
  • Lustrous Lagoon
  • Tilted Towers

Als je meer wilt leren over Chapter 3 van Fortnite, bekijk dan zeker onze gidsen over de Battle Pass, de nieuwe Victory Umbrella, EvoChrome wapens en hoe je door muren faseert.

Read this next