Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite The Herald skin - releasedatum, tijden en The Herald cosmetische items uitgelegd

The Herald is aangekomen!

The Herald is de speciale skin van Fortnite Chapter 3 Season 4 - net zoals Indiana Jones en Prowler dat waren in de voorbije seizoenen.

In de trailer van Fortnite Chapter 3 Season 4 werd er al gehint naar de mysterieuze Herald. Je zag namelijk hoe ze het eiland in de gaten hield. Nu is ze aangekomen en zorgt ze al voor problemen. De vraag is nu, wie of wat brengt ze met zich mee?

Hieronder ontdek je de releasedatum van The Herald skin in Fortnite. Deze pagina bevat ook een lijst met alle reeds onthulde The Herald cosmetische items.

Op deze pagina:

Cover image for YouTube videoFortnite Chapter 3 Season 4 Cinematic Trailer

The Herald skin releasedatum in Fortnite

Volgens de in-game aftelklok is de Herald skin release op donderdag 3 november.

Momenteel zijn de exacte releasetijden van de The Herald nog niet bekend, maar ga er maar van uit dat ze beschikbaar wordt wanneer de dagelijkse challenges worden gereset die dag. Dit gebeurt normaal gezien om 15u.

Het is belangrijk dat je weet dat het bij Epic Games meestal de traditie is om nieuwe dingen iets vroeger uit te brengen dan aangekondigd. De Cube Queen skin werd bijvoorbeeld in de juiste week aan de game toegevoegd, maar kwam niet op donderdag, maar op een dinsdag uit. Daarom raden we je aan om deze pagina over The Heralds goed in de gaten nu de releasedatum met rasse schreden nadert.

The Herald cosmetische items in Fortnite uitgelegd

Hoewel je The Herald skin in Fortnite nog niet kunt ontgrendelen, weten we wel al hoe de vier cosmetische items van die skin eruit zien. Er zijn er ook nog vijf andere - een daarvan is vermoedelijk de alternatieve stijl van The Herald - die nog niet zijn onthuld.

Dit zijn de vier Herald cosmetische items die tot dusver werden onthuld:

  • Epitaph Edge - Harvesting Tool
  • Fading Ember Cloak - Back Bling
  • The Herald - Banner Icon
  • The Herald’s Leer - Spray

Hoe ontgrendel je The Herald skin in Fortnite?

Op moment van schrijven, weten we niet wat je moet doen om de The Herald skin en zijn bijbehorende cosmetische items te ontgrendelen in Fortnite. Vermoedelijk zal je er een reeks opdrachten voor moeten voltooien.

Aangezien de beloningen werden verdeeld over twee pagina's, moet je waarschijnlijk alle opdrachten op de eerste pagina voltooien om de tweede pagina te ontgrendelen. Deze methode is de voorbije seizoenen van Fortnite standaard geweest voor de special skin-beloningen. Het zou dus geen verrassing zijn als dat ook het geval is in dit seizoen.

Deze items moet je mogelijk ontvangen om pagina twee te ontgrendelen.

Het bovenstaande is natuurlijk allemaal speculatie - het kan bijvoorbeeld ook zijn dat je 100 glowing orbs in een match moet vinden om The Herald te ontgrendelen.

Voor meer informatie over Fortnite Chapter 3 Season 4, ga dan zeker eens naar onze gidsen over de Battle Pass, de vernieuwde map, vault locaties, EvoChrome weapons en Chrome Splash locaties.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties