Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 4 Season 3 map bevat waarschijnlijk jungle

Met de jeep door het oerwoud.

Fortnite Chapter 4 Season 3 start op 9 juni, dus de geruchtenmolen over dat nieuwe seizoen draait op volle toeren. Epic Games geeft slechts met mondjesmaat nieuwe info, maar hint via een tweet nu toch naar een jungle op de map.

Er doen al enkele maanden geruchten de ronde over edie jungle, en dat lijkt bij deze bevestigd. In de teaser van acht seconden zijn kort enkele riviertjes, bomen en een ruïne te zien. Ook de nieuwe hashtag #FortniteWILDS laat weinig aan de verbeelding over.

Over de verdere inhoud van Season 3 blijkt het speculeren. Verschillende geruchten hinten wel naar nieuwe woestijn- en vulkaangebieden en een samenwerking met Transformers aangezien Transformers: Rise of the Beasts op 7 juni uitkomt.

Dat laatste hoeft alvast niet te verbazen, Epic Games sluit wel vaker overeenkomsten om nieuwe films te promoten. Zo kwamen Miles Morales en Miguel O'Hara uit Spider-Man recent naar Fortnite om de release van Spider-Man: Across the Spider-Verse te vieren.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties