Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fornite Chrome - Chrome Anomalies verzamelen uitgelegd

Zo voltooi je deze Paradise Deel 1 quest.

Chrome objects kapotmaken om Chrome Anomalies te verzamelen is een van de laatste opdrachten van het eerste deel van de Paradise Story Quests in Fortnite Chapter 3 Season 4.

Dit is een redelijk ingewikkelde opdracht omdat je niet weet waar er Chrome objects zijn en hoe je Chrome Anomalies verzamelt in Fortnite. Om je te helpen, vind je hieronder hoe je deze opdracht voltooit.

Voor het voltooien van deze challenge krijg je 32.000 XP en dat zal je dan weer helpen bij het ontgrendelen van de Battle Pass.

Op deze pagina:

Chrome object locaties in Fortnite

Voor het eerste deel van de 'Destroy Chrome objects, then collect Chrome Anomalies' Paradise-opdracht moet je verchroomde objecten vinden of de Chrome Splash gebruiken. Door dit item verander je in een Chrome Blob, kun jij je sneller voortbewegen, door muren faseren en van voorwerpen Chrome objects maken. Dat laatste is precies wat we gaan doen voor deze quest.

Iets dat wordt omhuld met deze zilverkleurige substantie is een Chrome object.

Je kunt een Chrome Splash vinden in chests of gewoon op de grond, maar we raden je aan om naar de Lustrous Lagoon, Herald's Sanctum, of de Shimmering Shrine, aan de oostelijke zijde van de map, te gaan. Op die plekken vindt je vaker Chrome Splash en kun je makkelijk Chrome objects vinden en kapotmaken.

Hier vind je Chrome objects.

Zo maak je Chrome objects kapot om Chrome Anomalies te verzamelen in Fortnite

Om Chrome Anomalies te verzamelen in Fortnite, moet je Chrome objects kapotmaken. Die Chrome objects vind je op de bovenstaande locaties, of maak je met de Chrome Splash. We vonden telkens maar een Chrome Anomaly per Chrome object die we met onze Pickaxe kapotmaakten. Het komt er dus op neer dat je vijf objecten moet kapotmaken.

Om deze challenge makkelijk te voltooien, raden we je aan om te landen op een locatie, zoals Lustrous Lagoon or Shimmering Shrine, waar er veel Chrome objects zijn. Je kunt ook je Chrome Splash in andere gebieden van de map gebruiken om dingen te veranderen in Chrome objects en ze te vernietigen.

Voor wie de Chrome Splash-methode gebruikt, moet dit naar objecten gooien die nog niet onder het Chrome zitten en deze nieuwe Chrome objecten vervolgens vernietigen om Chrome Anomalies te ontvangen. We raden je aan om een Chrome Splash te gebruiken in de hoek van een gebouw. Dan raak je meerdere muren, en hopelijk ook meerdere stukken vloer.

Je kunt het gebruiken om de meeste objecten te laten veranderen in Chrome objects. Afhankelijk van waar je bent, kun je de Chrome Splash ook gewoon in het rond gooien en de getransformeerde objecten kapot maken om Chrome Anomalies te verzamelen. Bomen, auto's, eender wat werkt!

Meer over Fortnite Chapter 3 Season 4 lees je in onze gidsen over de Battle Pass, Reboot Rally en EvoChrome wapens locaties.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties