Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite EvoChrome wapens locaties en hoe je ze upgrade

Deze wapens worden sterker naarmate je ze gebruikt.

Fortnite Chapter 3 Season 4 draait helemaal rond chrome. En bijgevolg zijn er ook twee nieuwe wapens genaamd EvoChrome wapens, en ze werken een beetje anders dan normale wapens.

EvoChrome wapens kan je over de de hele nieuwe Fortnite map vinden en hebben een interessante mechanic waarbij ze sterker worden naarmate je er damage mee doet.

Dit is waar je EvoChrome wapens vindt, en hoe je ze sterker maakt. Op het moment zijn er twee verschillende EvoChrome wapens waar je mee kunt spelen, maar de kans zit erin dat naarmate Season 4 vordert, er meer geïntroduceerd zullen worden.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Fortnite EvoChrome locaties

EvoChrome wapens kan je vinden in nieuwe speciale chests genaamd Chrome Chests. Deze zien er exact uit zoals je denkt: normale chests met een Chrome-lkaagje. Deze kan je overal op de map vinden, maar komen vaker voor in het gedeelte van de map dat overgenomen is door Chrome. Voorbeelden daarvan zijn Herald's Sanctum en Shimmering Shrine. je kan EvoChrome wapens ook herkennen door het laagje Chrome dat erop zit.

Hoe upgrade je EvoChrome wapens

Wat EvoChromewapens zo speciaal maakt is dat ze sterker worden naarmate je er damage mee doet. Ze beginnen altijd als groene wapens, maar naarmate je damage doet stijgen ze naar Mythic.

Maak je geen zorgen dat dit veel werk vereist. De zeldzaamheid van de wapens stijgt vrij snel naarmate je kills haalt en damage doet. Er is weinig werk vereist. En een goede tip: damage doet aan dieren telt ook!

EvoChrome wapens lijst

Momenteel zijn er twee EvoChrome wapens te vinden in Fortnite Chapter 3 Season 4. We hebben ze hieronder opgelijst en zullen nieuwe toevoegen naarmate ze in de game te vinden zijn.

  • EvoChrome Shotgun
  • EvoChrome Battle Rifle

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties