De Pokémon Go Gen 2 update is eindelijk gearriveerd. Er zijn niet alleen nieuwe Pokémon zoals Porygon2, maar ook nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de Up-Grade.

Als gevolg daarvan zijn er nieuwe manieren om te evolueren. In de normale Pokémon-games gebruik je de Up-Grade om Porygon te evolueren. Dat doe je door de pocket monster de item vast te laten houden wanneer je hem ruilt. Die methode zit echter niet in Pokémon Go.

De vraag is dus: hoe evolueer je Porygon in Porygon2? En hoe krijg je de Up-Grade in Pokémon GO? Het antwoord lees je hieronder.

Hoe Porygon naar Porygon2 evolueren in Pokémon Go

pokemongo-porygon2

In de normale Pokémon-games evolueer je Porygon in Porygon2 via held-item trading. Eigenlijk op dezelfde manier zoals je bij andere Gen 2 Pokémon zoals Steelix, Politoed en Kingdra doet.

In Pokémon GO gaat het er wederom iets anders aan toe. Je hebt voor het evolueren nog steeds een item nodig, in dit geval de Up-Grade. Daarnaast moet je ook voldoende Pokémon Go Candy hebben om je Porygon in Porygon2 te evolueren. Daarna ben je klaar voor de laatste stap in het in-game menu.

Meer Pokémon Go tips nodig? Begin eerst bij de Pokémon Go Eggs. Om te weten hoe je de Pokémon Go Legendary Pokémon vangt, moet je eerst weten hoe de Pokémon Go Gyms en Pokémon Go Raids werken. Ook handig om te weten is hoe je zo snel mogelijk Pokémon Go Coins en de nieuwe Pokémon Go Badges verdient. De Pokémon Go Eevee evoluties krijg je op een unieke manier, maar net als altijd heb je natuurlijk ook een hele boel Pokémon Go Candy nodig. Om de nieuwe Pokémon Go Gen 2 Pokémon te evolueren heb je echter Pokémon Go Special Items nodig, zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone. Vergeet ook de schattige Pokémon Go Baby Pokémon niet! Om makkelijker de juiste Pokémon te vinden, gebruik je een handige Pokémon Go map, de Pokémon Go Sightings en Nearby trackers op en juiste manier en vervolgens gebruik je Pokémon Go Berries om ze makkelijker te vangen. En vergeet ook je Pokémon Go Buddy niet mee te nemen! Voor de meer 'avontuurlijke' Pokémon-jager zijn er ook nog Pokémon Go cheats of een meer risicovolle Pokémon Go hack. Aan het einde van 2017 werden de eerste Pokémon Go Gen 3 Pokémon tijdens het Pokémon Go Halloween event geďntroduceerd.

Hoe een Up-Grade in Pokémon Go krijgen

Om de Up-Grade in Pokémon GO te vinden, moet je ook hier de straat op. Net als Pokémon Go Eggs en die nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de King's Rock, Metal Coat, Dragon Scale en Sun Stone kun je de Up-Grade alleen als random drop in een PokéStop krijgen.

De enige tip die we je in dit geval kunnen meegeven, is in een stedelijk gebied op pad te gaan. Daar vind je simpelweg meer Pokéstops bij elkaar, die daarnaast makkelijk te vinden zijn. Voor de rest: veel geluk!

ADVERTENTIE

Over de auteur

Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Meer artikels van Redactie