Skip to main content

Pokémon Go Dragon Scale - Seadra evolueren in Kingdra en hoe krijg je de Dragon Scale

Zo vind je deze kostbare drakenschub.

De Pokémon Go Gen 2 update is eindelijk gearriveerd. Er zijn niet alleen nieuwe Pokémon zoals Kingdra, maar ook nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de Dragon Scale.

Als gevolg daarvan zijn er nieuwe manieren om te evolueren. In de normale Pokémon-games gebruik je de Dragon Scale om Seadra te evolueren. Dat doe je door het monster de item vast te laten houden wanneer je hem ruilt. Die methode zit echter niet in Pokémon Go.

De vraag is dus: hoe evolueer je Seadra in Kingdra? En hoe krijg je de Dragon Scale in Pokémon Go? Het antwoord lees je hieronder.

Naast de Dragon Scale heb je ook nog de:

Hoe Seadra naar Kingdra evolueren in Pokémon Go

In de normale Pokémon-games evolueer je Seadra dus op een andere manier dan in Pokémon GO. Op de oorspronkelijke manier heb je dus naast de Dragon Scale item ook een ruilpartner nodig.

In Pokémon is het evolueren in Kingdra gelukkig een stuk eenvoudiger. Vind een Dragon Scale en gebruik die samen met het vereiste aantal Pokémon Go Candy. In het in-game menu waar je alle Pokémon kunt evolueren, doe je hetzelfde om Seadra in Kingdra te veranderen.

  • Seadra in Kingdra evolueren - 1 Dragon Scale en 100 Horsea Candy
Bekijk op YouTube

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Hoe een Dragon Scale in Pokémon Go krijgen

De Dragon Scale vind je in Pokémon GO op dezelfde manier als Pokémon Go Eggs. Net zoals voor alle andere nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade en Sun Stone moet je dus naar de Pokéstops.

Gelukkig heeft Niantic een extra manier toegevoegd om dergelijke special evolution items te krijgen. Op de zevende dag van je PokéStop Daily Bonus streak krijg je een special evolution item. Je weet nooit op voorhand welke je zal krijgen, maar aangezien er maar een beperkt aantal in de game zitten, zou het normaal niet te lang mogen duren voordat je die dat je nodig hebt in handen krijgt.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next