Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Daily Bonus en Streaks - Welke dagelijkse beloningen krijg je om te spelen

Dit is hoeveel XP en Stardust je elke dag krijgt om Pokémon Go te spelen.

Als je elke dag Pokémon Go speelt geeft ontwikkelaar Niantic je een leuke bonus via het Pokémon Go Daily Bonus systeem, een leuk extraatje voor de fans.

Hoe deze bonus te krijgen is eenvoudig. Vang gewoon Pokémon en bezoek PokéStops zoals je dat altijd doet, en als je dat een week lang dagelijks doet, krijg je nog eens een extra beloning.

Pokémon Go Daily Bonus beloning en hoe het werkt

Bij de eerste Pokémon die je vangt en PokéStop die je bezoekt elke dag, krijg je wat extra XP en Stardust.

Het maakt niet uit welke Pokémon je vangt of waar de PokéStop die je bezoekt ligt, het kan elke dag dezelfde zijn. Je zal altijd je Daily Bonus krijgen.

Als je zeven dagen na elkaar telkens minstens één Pokémon vangt en één PokéStop bezoekt, dan krijg je een extra bonus voor je XP en Stardust, zoals in onderstaande tabel beschreven.

Daar bovenop krijg je ook nog eens een Special Item zoals een King's Rock, Sun Stone, Up-Grade, Dragon Scale of een Metal Coat.

ActiviteitBeloning per dagBeloning na 7 dagen
Vang een Pokémon500 XP, 600 Stardust2000 XP, 2400 Stardust
Bezoek een PokéStop500 XP, extra items2000 XP, nog meer extra items zoals een Special Item

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Wat je nog meer moet weten over de Daily Bonus en Streaks in Pokémon Go

  • De Daily Bonus die je krijgt komt bovenop de beloningen die je al krijgt voor het vangen van een Pokémon of het bezoeken van een PokéStop. Dus verwacht minstens 100 XP voor je Pokémon te vangen en 50 XP voor het bezoeken van een PokéStop.
  • Volgens Niantic begint de Daily Bonus pas te tellen vanaf middernacht. Je hoeft dus geen 24u te wachten op je bonus te krijgen telkens. Je kan net zo goed je eerste Pokémon van de dag vangen om 23u 's avonds en je volgende om 01u 's nachts en dat zou als twee dagen tellen.
  • Pas wel op dat je zakken niet vol zitten met items. Als je geen plaats meer hebt wanneer je je eerste PokéStop bezoekt, telt het niet voor je streak!
  • Een to egg dat uitkomt telt niet als een vangst voor je eerste Pokémon vangst van de dag. Je moet effectief een Pokémon in het wild tegenkomen en deze vangen.
  • Deze daily bonus combineert goed met de Catch Bonus medals in Pokémon Go.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties