Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go King's Rock - evolueer Poliwhirl in Politoed, Slowpoke in Slowking en hoe de King's Rock krijgen

Zo vind je deze kostbare steen.

De Pokémon Go Gen 2 update is eindelijk gearriveerd. Er zijn niet alleen nieuwe Pokémon zoals Politoed en Slowking, maar ook nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de King's Rock.

Als gevolg daarvan zijn er nieuwe manieren om te evolueren. In de normale Pokémon-games gebruik je de King's Rock om Poliwhirl en Slowpoke te evolueren. Dat doe je door hen de item vast te laten houden wanneer je ze ruilt. Die methode zit echter niet in Pokémon Go.

De vraag is dus: hoe evolueer je Poliwhirl in Politoed en evolueer je Slowpoke in Slowking? En hoe krijg je de King's Rock in Pokémon Go? Het antwoord lees je hieronder.

Naast de King's Rock heb je ook nog de:

Hoe Poliwhirl naar Politoed evolueren in Pokémon Go

In de normale Pokémon-games evolueer je Poliwhirl dus op een andere manier dan in Pokémon Go. Op de oorspronkelijke manier heb je dus naast de King's Rock item ook een ruilpartner nodig.

In Pokémon is het evolueren in Politoed gelukkig een stuk eenvoudiger. Vind een King's Rock en gebruik die samen met de vereiste aantal Pokémon Go Candy. In de in-game menu waar je alle Pokémon kunt evolueren, doe je verder hetzelfde als normaal om Poliwhirl in Politoed te veranderen.

  • Poliwhirl in Politoed evolueren - 1 King's Rock en 100 Poliwag Candy

Hoe Slowpoke naar Slowking evolueren in Pokémon Go

Slowpoke in Slowking evolueren doe je op precies dezelfde manier zoals je Poliwhirl in Politoed evolueert.

Slowking is de evolutie van Slowpoke, wat weer een alternatief op Slowbro is. Slowbro en Slowking hebben dezelfde statistieken. Je uiteindelijke keuze om een van deze twee Gen 2 Pokémon is dus puur persoonlijk. Of om je Pokédex te voltooien, dat kan natuurlijk ook.

Kortom, evolueer je Slowpoke in Slowking door zowel een King's Rock als Candy in het gebruikelijke in-game menu te gebruiken.

  • Slowpoke in Slowking evolueren - 1 King's Rock en 50 Slowpoke Candy
Bekijk op YouTube

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Hoe een King's Rock in Pokémon Go krijgen

De King's Rock vind je in Pokémon GO op dezelfde manier als Pokémon Go Eggs. Net als voor alle nieuwe Pokémon Go Special Items zoals de Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone moet je dus naar de Pokéstops.

Daarnaast kan je ook nog een special evolution item ontvangen op de zevende dag van je PokéStop Daily Bonus streak. Je krijgt echter geen enkele garantie over welk item je precies krijgt, maar aangezien er maar vijf special evolution items zijn denken we dat je niet té lang zal moeten wachten voordat je krijgt wat je nodig hebt.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next