Eurogamer.nl

Pokémon GO - (Gen 2) Eggs hatchen (2, 5 en 10 km)

Update: Gen 2 Pokémon.

In Pokémon GO gaat het in eerste instantie erom op pad te gaan en daarbij je ogen open te houden. Op die manier kun je namelijk de Pokémon ontdekken, vangen en koesteren. Echter, er is nog een andere manier om Pokémon te verzamelen. Je kunt namelijk ook een Pokémon Egg laten uitbroeden. In dit overzicht lees je wat daar allemaal voor nodig is.

Het voordeel van zelf Eggs uitbroeden, is dat je daarmee je kansen vergroot minder voor de hand liggende Pokémon in bezit te krijgen. Als je overigens alleen een overzicht zoekt van welke Pokémon er uit welke Egg komt, kun je het beste een stukje naar beneden scrollen. Zo niet, dan lees je hieronder wat meer over de gewilde eieren in de game.

Als je bovendien nog enkele hacks of tricks zoekt om de Eggs makkelijker uit te broeden, kunnen we je ook verder helpen. Het haalt natuurlijk de fun wat uit de game, maar we begrijpen ook wel dat de meest fanatieke verzamelaars niet altijd tijd en zin hebben om twee, vijf of tien kilometer te wandelen.

Update 19/02/2017 Sinds de Pokémon Go Gen 2 update bevat de game 80 nieuwe Pokémon en nieuwe baby Pokémon. Een aanzienlijke deel van deze nieuwe wezentjes kun je in Eggs uitbroeden. Onderstaande lijsten van welke Pokémon je in een 2km, 5km of 10km vindt, bevatten nu de Johto Pokémon van de twee generatie.

Pokémon Go eggs hatchen

1

Wanneer je in de buurt van PokéStops bent, laat die kans dan niet onbenut. Op die plekken vind je namelijk Eggs die je met je mee kunt dragen. Daarvoor is wel een Egg Incubator nodig, die je standaard bij de start van de game krijgt. Die draag je altijd bij je en kun je zo vaak gebruiken als je wilt. Maar je kunt per broedkast slechts één Egg tegelijk uitbroeden. Je kunt wel meerdere Egg Incubators in bezit hebben, maar die zijn alleen middels microtransacties verkrijgbaar (één Egg Incubator kost 150 Pokécoins of circa 1.50 euro) en kun je maar drie keer gebruiken voor ze stuk gaan.

Wat is de volgende stap? Wanneer je een Egg gevonden hebt, stop je die in de Incubator en moet je het ei simpelweg met je meedragen. Het enige wat je daarna moet doen, is namelijk voldoende kilometers afleggen die de GPS van je telefoon voor je bijhoudt. Wanneer je dat gedaan hebt, breekt de Egg en zie je wat voor verrassing eruit komt. Er zijn drie verschillende soorten eieren met daartoe behorende afstanden: 2, 5 en 10 kilometer. Afhankelijk van wat voor soort Egg je hebt, moet je dus een van die drie afstanden afleggen om een bepaalde Pokémon te kunnen krijgen.

Om de zwakkere Pokémon uit te broeden, hoef je logischerwijs een minder grote afstand af te leggen. Toch loont de moeite wat meer meters te maken, aangezien de echt goede Pokémon vooral in de vijf en tien kilometer Eggs zitten.

Voor elke Pokémon die je op deze manier uitbroedt, krijg je XP en Candy. Je krijgt 100 maal de afgelegde kilometers in ervaringspunten, dus 200, 500 en 1000 XP. Het aantal Candies die je krijgt varieert tussen de 5 en 40 en hangt af van de CP van de uitgebroede Pokémon.

Trucs en hacks om Eggs sneller uit te broeden

Eggs doen hatchen met de auto of op de fiets: dat gaat helaas niet. Pokémon GO is slim genoeg om te merken dat je veel te snel gaat. Deze hack werkt dus niet. De kilometers die je aflegt tellen enkel als je op het tempo van een jogger (of trager) beweegt. Zelfs fietsen tegen 20 kilometer per uur is dus veel te snel. Eggs proberen doen hatchen in de auto is dus volledig tijdverlies. De meest efficiënte methode blijft dagelijks te gaan joggen. Niet alleen krijg je er Pokémon bij, er vallen ook kilootjes af!

2

De platenspeler trick en hack om Eggs te hatchen: dit is wel een leuke trick voor iedereen die niet elke dag 10 km wil of kan lopen. Aangezien met de auto of fiets rondrijden niet telt, moeten we een andere manier vinden om lopen te simuleren. De ideale methode is je smartphone op een platenspeler te leggen en deze in te stellen op 33 toeren per minuut. Dat is de ideale snelheid en Pokémon GO zal het draaien registreren als loopafstand. Een eenvoudige platenspeler kan je op Bol.com al voor 70 euro kopen. Geld is geld natuurlijk, en op internet zweven er al constructies rond waarbij mensen hun smartphone aan een rad vastbinden en met een klein motortje laten ronddraaien. Maar dan vinden wij de smartphone op een eenvoudige platenspeler leggen toch een meer gebruiksvriendelijke oplossing. En het is een mooi excuus om te starten met een platencollectie!

En dan nu, de lijst Pokémon die je in de verschillende Eggs kunt vinden:

Pokémon Eggs: 2 kilometer

11

De volgende Pokémon kun je uitbroeden wanneer je een Egg twee kilometer met je meedraagt:

Bulbasaur
Caterpie
Charmander
Clefairy
Geodude
Jigglypuff
Magikarp
Pidgey
Pikachu
Rattata
Spearow
Squirtle
Weedle
Zubat
Cleffa (Gen2)
Igglybuff (Gen2)
Aiporn (Gen2)
Chikorita (Gen2)
Totodile (Gen2)
Cyndaquil (Gen2)
Misdreavus (Gen2)
Pichu (Gen2)
Remoraid (Gen2)
Slugma (Gen2)
Togepi (Gen2)

Pokémon eggs: 5 kilometer

9

Voor de volgende Pokémon moet je al wat meer moeite doen en de Eggs vijf kilometer met je meedragen:

Abra
Bellsprout
Cubone
Diglett
Doduo
Drowzee
Ekans
Exeggcute
Farfetch'd
Gastly
Goldeen
Grimer
Growlithe
Horsea
Kangaskan
Krabby
Koffing
Lickitung
Machop
Magnemite
Mankey
Meowth
Nidoran
Oddish
Paras
Poliwag
Ponyta
Porygon
Psyduck
Rhyhorn
Sandshrew
Seel
Shellder
Slowpoke
Staryu
Tangela
Tauros
Tentacool
Venonat
Voltorb
Vulpix
Elekid (Gen2)
Girafarig (Gen2)
Natu (Gen2)
Sneasel (Gen2)
Yanma (Gen2)
Magby (Gen2)
Phanpy (Gen2)
Qwilfish (Gen2)
Shuckle (Gen2)
Smoochum (Gen2)
Stantler (Gen2)
Tyrogue (Gen2)
Wobbuffet (Gen2)
Wooper (Gen2)

De 10 bizarste Japanse games ooit Daten met duiven, een menselijke vis en vliegende bodybuilders. De 10 bizarste Japanse games ooit

Meer Pokémon Go tips nodig? Begin eerst bij de Pokémon Go Eggs om bijvoorbeeld de Pokémon Go zeldzame en Legendary Pokémon te verzamelen. De Pokémon Go Eevee evoluties krijg je op een unieke manier, maar net als altijd heb je natuurlijk ook een hele boel Pokémon Go Candy nodig. Om de nieuwe Pokémon Go Gen 2 Pokémon te evolueren heb je echter Pokémon Go Special Items nodig, zoals de King's Rock, Metal Coat, Up-Grade, Dragon Scale en Sun Stone. Om makkelijker de juiste Pokémon te vinden, gebruik je een handige Pokémon Go map en vervolgens gebruik je Pokémon Go Berries om ze makkelijker te vangen. Voor de meer 'avontuurlijke' Pokémon-jager zijn er ook nog Pokémon Go cheats of een meer risicovolle Pokémon Go hack.

Pokémon eggs: 10 kilometer

7

Tot slot vind je hier een overzicht van meer zeldzame Pokémon in de game waarvoor je een afstand van tien kilometer moet afleggen:

Aerodactyl
Chansey
Dratini
Eevee
Electabuzz
Hitmonchan
Hitmonlee
Jynx
Kabuto
Lapras
Magmar
Mr. Mime
Omanyte
Onix
Pinsir
Scyther
Snorlax
Gilgar (Gen2)
Larvitar (Gen2)
Mantine (Gen2)
Miltank (Gen2)
Mareep (Gen2)
Pineco (Gen2)
Skarmory (Gen2)
Sudowoodo (Gen2)

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.