Skip to main content

Pokémon Go Galarian Pokémon Forms lijst: zo krijg je Galarian Meowth, Galarian Stunfisk en andere Galarian Pokémon

Zo voeg je de Galarian Pokémon toe aan je Pokédex.

Galarian Pokémon, zoals Galarian Meowth, Galarian Stunfisk en Galarian Darumaka, kunnen vanaf nu gevangen worden Pokémon Go.

Galarian Weezing was de eerste Galar Pokémon die in Pokémon Go kon gevonden worden, en zijn debuut kwam er om de release van Pokémon Sword en Shield te vieren.

De Pokémon van Sword en Shield, of Gen 8, bevatten ook een aantal speciale Pokémon die je enkel kan krijgen door specifieke Galarian Pokémont evolueren. Een Galarian Meowth kan bijv. evolueren in Perrserker, terwijl alle niet-Galarian Meowths evolueren in een Persian.

Op deze pagina:

Galarian Pokémon in Pokémon Go uitgelegd

Net zoals de Alolan Pokémon verschillen Galarian Pokémon van de rest door hun uiterlijk en hun statistieken. Hun type wordt meestal ook veranderd. Zo is Galarian Darumaka bijvoorbeeld een Ice Pokémon in plaats van zijn normale Fire Pokémon.

Galarian Pokémon werden uitgebracht als deel van de 8ste generatie Pokémon en komen uit de Galar-regio. Die regio is geïnspireerd door Groot-Brittanië. Daardoor zijn veel Galarian Pokémon geïnspireerd door de Britse fauna, geschiedenis of mythologie.

Een aantal Galarian Pokémon hebben ook evoluties die je enkel kan krijgen als de Pokémon evolueert uit een Galarian Pokémon. Obstagoon bijvoorbeeld kan je enkel krijgen als je een Galarian Linoone evolueert.

In Pokémon Go zijn Galarian Pokémon een Pokémon Form, net zoals sommige Pokémon met Castform een ander uiterlijk hebben afhankelijk van het weer.

Galarian Pokémon kan je krijgen op verschillende manieren. Je kan ze vangen zoals normale Pokémon, maar je kan ze ook krijgen uit 7km eggs.

Gelukkig gebruiken Galarian Pokémon wel dezelfde Candy als hun normale versies. Dat betekent dat, als je genoeg Candy hebt, je onmiddellijk een Galarian Meowth of Linoone kunt evolueren om een aantal moeilijke Pokédex plekken in te vullen.

Bekijk op YouTube

Hoe vang je de beschikbare Galarian Pokémon in Pokémon Go

In tegenstelling tot de meerderheid van de Pokémon in Pokémon Go die je kunt vinden door gewoon je omgeving te verkennen, kunnen de Galarian Pokémon enkel op een paar specifieke methodes te vinden.

Nog niet alle Galarian Pokémon zijn uitgebracht in Pokémon Go, dus terwijl je wel een aantal Galarian Pokémon kunt vangen, zal je nog niet de volledige collectie kunnen verzamelen.

Hieronder kan je alle Galarian Pokémon vinden die al beschikbaar zijn in Pokémon Go, samen met de manier waarop je ze kan krijgen.

Het is belangrijk om te weten dat de meerderheid van deze Pokémon enkel beschikbaar zullen zijn tijdens het Throwback Challenge Champion 2020 event, dat loopt van woensdag 3 juni tot maandag 8 juni .

  • Galarian Meowth - komt uit 7km eggs en als beloning in het Throwback Challenge Champion 2020 event
  • Perrserker - evolueer een Galarian Meowth met 50 Meowth candy
  • Galarian Weezing - in vijf sterren raids tijdens het Throwback Challenge Champion 2020 event
  • Galarian Zigzagoon - komt uit 7km eggs
  • Galarian Linoone - evolueer een Galarian Zigzagoon met 50 Zigzagoon candy
  • Obstagoon - evolueer een Galarian Linoone met 100 Zigzagoon candy
  • Galarian Darumaka - komt uit 7km eggs
  • Galarian Darmanitan - evolueer een Galarian Darumaka met 50 Darumaka candy
  • Galarian Stunfisk - in het wild, in raids, uit 7km eggs en door de Throwback Challenge Champion 2020 af te werken

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Pokémon Go Galarian Form lijst - welke Pokémon hebben een Galar-versie?

Hieronder vind je een volledige lijst van alle Galarian Pokémon die momenteel in de bestanden van Pokémon Go zitten. Weet dat dit niet betekent dat je ze kan vangen in de game, enkel dat ze 'klaar' zitten om ooit beschikbaar te worden.

Nr. PokémonFotoType
52Meowth
Steel
83Farfetch'd
Fighting
110Weezing
Posion / Fairy
263Zigzagoon
Dark / Normal
264Linoone
Dark / Normal
554Darumaka
Ice
555Darmanitan
Ice
618Stunfisk
Ground / Steel
862Obstagoon
Dark / Normal
863Perrserker
Steel
865Sirfetch'd
Fighting

Veel success met het vangen van Galarian Pokémon!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next