Skip to main content

Pokémon Go Galarian Slowpoke evolutie: Galarian Slowpoke krijgen en evolueren in een Galarian Slowbro uitgelegd

De Galarian-variant van deze Pokémon arriveert in Pokémon Go.

Galarian Slowpoke en Galarian Slowbro hebben hun debuut gemaakt in Pokémon Go.

Deze Gen 1 Galarian-varianten werden uitgebracht tijdens het A Very Slow Discovery-evenement in Pokémon Go, samen met Mega Slowbro - de Mega Evolution voor Slowbro.

Hieronder lees je hoe je een Galarian Slowpoke krijgt en evolueert in een Galarian Slowbro, want net als voor een aantal van de Galarian Pokémon, moet je aan een speciale vereiste voldoen om deze evolutie vrij te spelen.

Op deze pagina:

Pokémon Go King's Rock gameplay evolving Poliwhirl into Politoed, Slowpoke into SlowkingBekijk op YouTube

Hoe krijg je een Galarian Slowpoke in Pokémon Go?

Voordat je overweegt om een Galarian Slowpoke te evolueren, moet je er eerst een vangen in Pokémon Go.

Galarian Slowpoke vind je door het uitbroeden van een 7km egg. Hij zit echter op Tier 4 van deze egg pool, dus het kan zijn dat je een flink aantal 7km eieren moet verdienen om een Galarian Slowpoke te vinden.

Je verdient 7km eieren door gifts te openen die verstuurd zijn door je friends in Pokémon Go.

Hoe evolueer je een Galarian Slowpoke in een Galarian Slowbro in Pokémon Go?

Zodra je een Galarian Slowpoke hebt gevangen in Pokémon Go, is je volgende doel waarschijnlijk om hem te evolueren in een Galarian Slowpoke. Net als andere Galarian Pokémon, zoals Weezing en Linoone, heeft Galarian Slowpoke een unieke eis om te evolueren.

Om een Galarian Slowpoke te evolueren in een Galarian Slowbro moet je 50 Slowpoke Candy hebben en 30 poison-type Pokémon vangen, terwijl Galarian Slowpoke je Buddy Pokémon is.

Galarian Slowpoke en Galarian Slowbro.

Als je moeite hebt om deze poison-type Pokémon te vinden, probeer dan een Mossy Lure te plaatsen bij een PokéStop, want dit lokt mogelijk poison-type Pokémon naar je locatie.

Slowpoke Candy, ondertussen, kan worden verzameld door 3km te lopen met Slowpoke als je Buddy of door Pinap Berries te gebruiken als je een Slowpoke vangt, waardoor het aantal candy die je krijgt wordt verdubbeld.

Op het moment van schrijven is het belangrijk om op te merken dat, terwijl je een Galarian Slowpoke kunt evolueren in een Galarian Slowbro, je hem momenteel niet kunt evolueren in een Galarian Slowking.

Galarian Slowpoke moveset in Pokémon Go

Gen 1 Slowpoke.

In Pokémon Go beschikt Galarian Slowpoke over een aantal Fast en Charged moves, waaronder:

Fast Moves:

 • Confusion (Psychic)
 • Iron Tail (Steel)

Charged Moves:

 • Psychic (Psychic)
 • Psyshock (Psychic)
 • Surf (Water)

Met dank aan martycochrane via reddit voor het delen van deze informatie!


Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Galarian Slowbro moveset in Pokémon Go

Gen 1 Slowbro.

In Pokémon Go beschikt Galarian Slowbro over een aantal Fast en Charged moves, waaronder:

Fast Moves:

 • Confusion (Psychic)
 • Poison Jab (Poison)
 • Water Gun (Water)

Charged Moves:

 • Focus Blast (Fighting)
 • Psychic (Psychic)
 • Sludge Bomb (Poison)

Met dank aan martycochrane via reddit voor het delen van deze informatie!

Alles wat we weten over Galarian Slowpoke en Galarian Slowbro

Galarian Slowpoke en Galarian Slowbro maakten hun eerste opwachting in het Pokémon-universum in de Isle of Armor DLC voor Pokémon Sword en Shield. Je hoeft de DLC echter niet te bezitten om een Galarian Slowpoke te vangen, want tijdens een kort preview evenement voor de DLC had je de mogelijkheid om eentje te vangen bij Wedgehurst Station.

Zoals alle regionale varianten zien Galarian Slowpoke en Galarian Slowbro er anders uit dan hun Gen 1 tegenhangers.

Galarian Slowpoke heeft zijn volledig roze lichaam ingeruild voor een gele staartpunt en kop, inclusief rimpels. De Galarian Slowbro wijkt verder af van zijn Gen 1 ontwerp met paarse vlekken en een Shellder aan zijn rechterhand in plaats van aan zijn staart.

Het type Pokémon van zowel Galarian Slowpoke als Galarian Slowbro verschilt ook van hun oorspronkelijke gedaante: Galarian Slowpoke is een zuivere phycic-type Pokémon en Galarian Slowbro is een poison- en psychic-type. De verandering van Galarian Slowbro's typering zou zijn veroorzaakt door de beet van Shellder, die een chemische reactie veroorzaakte met de kruiden in Slowbro's lichaam.

Er is ook een Galarian Slowking, die debuteerde in de Crown Tundra DLC voor Pokémon Sword en Shield.

Net als de andere Galarian-varianten in de Slowpoke-evolutielijn verschilt hij zowel in type - hij wordt een poison- en water-type Pokémon - als in uiterlijk, waarbij de Shellder nu zijn gehele hoofd inslikt.

Het is belangrijk om te weten dat op het moment van schrijven, Galarian Slowpoke niet kan evolueren in Galarian Slowking in Pokémon Go.

Succes met het krijgen en evolueren van Galarian Slowpoke!

Read this next