Call of Duty: Black Ops - Annihilation pack

Spotlight

Call of Duty: Black Ops cheats, tips en tricks - PC, Xbox, Playstation, Wii

Wapencheats voor de singleplayer missies en de Zombiemode. Cheats en toegang voor het Central Intelligence Agency Data System, Dead Ops Arcade cheats, Zork-commandos en veel meer voor Black Ops.

Je bent op een punt in Call of Duty: Black Ops gekomen waar je maar niet voorbij komt en je muis tegen de muur smijten bracht geen oplossing? Dan wordt het de hoogste tijd om je eigen geluk te maken met behulp van wat cheats. Extra levens of betere wapens kunnen het tij al doen keren, maar als je echt all-out wil gaan, kan je je hiermee zelfs onoverwinnelijk maken en door muren wandelen om al je vijanden te verrassen.

Call of Duty: Black Ops - Annihilation DLC

Call of Duty: Black Ops - Annihilation DLC

Exotische zombielocatie inbegrepen.

Met Modern Warfare 3 en de Elite-dienst in het vooruitzicht ziet het er naar uit dat alle ogen vanaf eind dit jaar op die twee producten gericht zullen zijn. Tot het zover is, brengt Treyarch nog wat extra content uit voor de vorige game, Black Ops. Amper een maand geleden legden we de DLC genaamd “Escalation” onder de loep en deze keer is het de beurt aan “Annihilation.”

Zoals gewoonlijk zitten in dit pakket vier omgevingen voor competitieve doeleinden en een map die de zombiejagers onder ons tevreden moet stellen. Je kan elkaar allereerst het vuur aan de schenen leggen in Hangar 18, Drive-In, Silo of Hazard. Er werd opnieuw gezorgd voor een mooie afweging tussen maps voor geoefende sluipschutters en “close combat” spelers. De map pack biedt evenwel geen andere nieuwigheden, zoals nieuwe wapens, perks of dergelijke aanpassingen. Jammer, gezien het prijskaartje nog steeds zo hoog ligt.

Het hangt er uiteraard van af of je het de moeite waard vindt om langer te vertoeven in Black Ops met de vijf aanvullende levels. Toegegeven: deze maps speelden allemaal weer vlotjes. Hangar 18 en Silo spelen zich respectievelijk af rond een grote hangar en een hoop rakettensilo's. Deze twee omgevingen zijn eerder gericht op de fans van de occasionele “knife kills”. Veel nauwe gangetjes en kamers zorgen ervoor dat sluipschutters hier niet echt veel te zoeken hebben.

Lees meer...