Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Drukke week op XBLA

DLC Black Ops en meer.

Het is drukke week op Xbox Live. Een hele hoop content wordt beschikbaar. Een overzicht.

Eerst en vooral is er de eerste DLC voor Call Of Duty: Black Ops, First Strike getiteld. Eigenlijk is het beter te spreken van een map-pack in plaats van DLC. Er zijn 4 nieuwe maps in multiplayer mode (waaronder één bij de Berlijnse muur) en 1 map (Ascension) voor de Zombie mode co-op. Dat allemaal voor de fantastisch lage prijs van $15. De DLC is voorlopig exclusief voor Xbox 360, maar zal naar alle waarschijnlijkheid later naar PS3 en PC komen.

Daarnaast is ook de demo van EA's Fight Night Champion beschikbaar. Je kan 3 ronden vechten tegen elkaar als Muhammad Ali, Mike Tyson en meer. Ook online play is beschikbaar (zij het voor 2 weken). De game zelf komt uit op 1 maart voor PS3 en Xbox 360.

Als laatste is er Bionic Commando Rearmed 2, dat vanaf morgen (2/02/2011) beschikbaar is. Deze game van Capcom is de sequel van de reboot van Bionic Commando uit 2008. Je bestuurt Spencer, die met zijn bionische arm allerlei sprongen kan uithalen en vijanden moet verslaan. De game zal $15 kosten.

First Strike in beeld.

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen