Skip to main content

Nieuwe versie van Nuketown in Black Ops 2

Maar niet voor iedereen...

Een van de populairste multiplayermaps uit Call Of Duty Black Ops maakt zijn rentree in Black Ops 2. Nuketown 2025 wordt een futuristische remake van het kleine, chaotische level uit het vorige deel.

Het level speelt zich af in het minuscule dorpje Nuketown dat tien inwoners telt. De originele map bestaat uit twee huizen tegenover elkaar inclusief achtertuin. In het midden bevindt zich slechts een klein pleintje met twee geparkeerde bussen. Sommigen vonden de map een hel, andere spelers speelden het liefst op Nuketown-only servers. Al met al een beroemde en beruchte map uit de eerste Black Ops.

Het kleine Nuketown in beeld.

Activision heeft bevestigd dat de map ook haar opwachting maakt in Black Ops 2. Die game verschijnt 13 november en speelt zich af in de nabije toekomst. Nuketown 2025 is echter niet voor iedereen beschikbaar. Het is een pre-order bonus voor gamers die de game al voor release bestellen of reeds hebben besteld.

Tot slot maakte Activision nog graag twee statements. Ten eerste maakt het niets uit bij welke winkel de game gekocht wordt. Daarnaast wordt met klem verteld dat het niet gaat om downloadable content gaat die al op de disc staat.

Read this next