Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Call of Duty: Black Ops backwards compatible op Xbox One

Terug naar Vietnam.

UPDATE: Microsoft woordvoerder Larry 'Major Nelson' Hryb maakt officieel bekend dat Call of Duty: Black Ops vanaf nu backwards compatible is op de Xbox One.

ORIGINEEL: Call of Duty: Black Ops is binnenkort op de Xbox One speelbaar. Hoewel het bericht nog niet op de officiële Xbox-pagina te lezen is, vermeldt het Xbox Dashboard dat de game backwards compatible is.

Eind vorig jaar maakte Microsoft al bekend van plan te zijn om Call of Duty: Black Ops naar de Xbox One te brengen. Op de Xbox-website staat de shooter op de vijfde plaats van Xbox 360-games die gebruikers op de Xbox One willen spelen. Die lijst wordt overigens door het tweede Black Ops-deel aangevoerd.

Andere games waarvan binnenkort backwards compatibility verwacht wordt, zijn Skate en de Bioshock-trilogie. Ook ondersteunt de Xbox One sinds vorige week multi-disc Xbox 360-games. De eerste game die hier gebruik van maakt, is Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties