Skip to main content

The Rock wil CoD: Black Ops verfilming

En haalt kort de mislukking DOOM aan.

De spierbundel Dwayne "The Rock" Johnson kennen velen onder jullie waarschijnlijk van de afgrijselijke Doom-verfilming. Onlangs sprak de man met een filmjournalist van MTV, waarin de volgende opmerkelijke uitspraken aan bod kwamen:

Eerst had hij het over de mogelijkheid van een nieuwe gameverfilming met hem in de cast. "... Ik dacht dat we een kans hadden met DOOM. Is niet bepaald uitgedraaid zoals we het gewild hadden, creatief gezien. Maar ja, als de juiste kans voorbij komt en het script is goed, waarom niet?"

Wat vooral opviel was het volgende: "[Call of Duty] Black Ops, dat zou bad ass zijn. Laat ons dat doen. Dat en Black Swan 2." Hoewel dat laatste niet bepaald serieus genomen kan worden (alhoewel, je zou verstelt staan wat stand-ins de dag van vandaag allemaal kunnen verwezenlijken), is dat eerste andere koek.

Eerder liet getalenteerd acteur Ed Harris (A Beautiful Mind, The Abyss, The Rock) ook al weten interesse te hebben in een Call of Duty-verfilming. Wie weet komen ze er nog samen in terecht...

Read this next