Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty 2024 speelt zich tijdens de Golfoorlog af

Een nieuwe Black Ops.

Fans vermoeden op basis van gelekte afbeeldingen van Call of Duty 2024 dat die game een nieuwe Black Ops is en zich afspeelt tijdens golfoorlogen van 1980 tot 2003. Of de vermoedens van de fans kloppen, ontdek je pas in 2024.

Op de gelekte afbeeldingen van Call of Duty 2024 zie je een F117-stealth-vliegtuig uit een vliegtuighangar komen. Die bommenwerper werd tussen 1981 en 2008 gebruikt. Het interieur op de tweede foto lijkt dan weer te verwijzen naar het paleis van dictator Saddam Hoessein die in 2006 werd gedood.

Verder ontdekte de dataminer het woord Mogadishu, wat mogelijk verwijst naar de slag om Mogadishu in 1993 tussen de Verenigde Staten en Somalische milities. Die slag werd geportretteerd in de film Black Hawk Down uit 2001.

De gelekte afbeeldingen Stealth en Pillage.

Het verhaal van Call of Duty: Vanguard en Warzone verwees ook al naar een hedendaagse versie van Black Ops. Daar zou Perseus nog steeds actief zijn en zouden ze nog steeds Nova 6-gas produceren.

Ben je meer geïnteresseerd in de Call of Duty: Modern Warfare 2 release of het Call of Duty: Modern Warfare 2 Dark Water level, neem dan zeker eens een kijkje op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties