Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare 3 kent groots verhaal

En vernietigbare omgevingen!

De volgende Call of Duty zal Modern Warfare 3 zijn en de titel kent een zeer groots verhaal met vernietigbare omgevingen. Dat bericht Kotaku, naar aanleiding van anonieme bronnen die het nieuwe CoD-deel al zouden hebben gezien.

Volgens de bronnen zal het verhaal van Modern Warfare 3 voortborduren op dat van haar voorganger, met een "world in crisis-gevoel na de invasie van de Verenigde Staten. Toch zal het niet lijken op een verhaal zoals we dat onlangs hebben gezien in Homefront. Hoewel het nog onduidelijk is waar Modern Warfare 3 zich zal afspelen, kent de titel een stedelijke omgeving -zoals de missies in Amerika uit MW2.

Het lijkt er verder op dat een paar bekende gezichten uit Modern Warfare 2 terugkeren in het nieuw deel, te weten John 'Soap' MacTavish en John Price die beide een belangrijke rol vervulden in het eind van MW2.

Het belangrijkste verschil zou, volgens Kotaku, echter de schaal van de nieuwe FPS zijn. De schaal zou namelijk "veel groter en meer episch" zijn. Het zou zelfs mogelijk zijn dat het verhaal leidt tot een Derde Wereldoorlog-scenario, waarin meerdere landen betrokken raken. Ook zullen de omgevingen grotendeels vernietigbaar zijn.

Dat klinkt een beetje als een andere shooter die rond dezelfde tijd uit moet komen, niet?

De geruchten gaan dat de nieuwe Call of Duty op 8 november in de winkel moet liggen.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen