De forbidden dance locaties, ofwel de locaties waar het verboden is te dansen, vinden is één van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Deze Challenge vervolledigen zal je extra XP geven, waarmee je nieuwe Season 3 beloningen kan behalen. Let wel op dat je een Battle Pass moet hebben om mee te doen aan deze challenge.

Hoe werkt het dansen op een 'forbidden location' (verboden locatie)?

Voor de Week 2 Challenges, moet je het volgende doen:

 • Dance in different forbidden locations - dans in verschillende verboden locaties (5 in het totaal)
dance2

Op de map zal je borden tegenkomen met een danser erop, en een dikke streep er door heen. Als je voor één van dezez borden staat en een emote gebruikt (standaard de B-toets op pc of omlaag op de D-Pad op consoles), dan zal de game aanduiden dat je vooruitgang maakt in je challenge.

Let op dat de game je niet duidelijk zal maken dat je vooruitgang maakt terwijl je aan het spelen bent. Als je de tel kwijt raakt, dan moet je in de lobby kijken naar je Challenges lijst.

Net zoals alle andere challanges moet je deze emotes gebruiken terwijl je een match speelt. Je kan dus niet in je eentje rondlopen op zoek naar de borden. Je zal tijdens het schieten en bouwen dus tijd moeten vrijmaken om deze borden te zoeken en te overleven.

Ook belangrijk om te weten is dat je de match op z'n minst moet uitspelen om de Challenge te behalen. De match verlaten zodra je de vijf borden gevonden hebt, zal niet werken.

dance1

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 7 Challenges, zoals de Fortnite Pleasant Park Treasure Map locatie vinden en Fortnite voetbalvelden en goals scoren. Je kunt natuurlijk ook nog oude Challenges zoals de Fortnite Carbide en Omega poster locaties, Fortnite Playground, Campsite en Footprint locaties, Fortnite Disco Ball Challenge, Fortnite Greasy Grove Treasure Map, Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties, Fortnite Storm Circles, Fortnite Rubber Duckies voltooien. Heb je de laatste veranderingen aan de Fortnite map en secrets al gezien? En wil je misschien Fortnite mobile spelen?

Forbidden dance locaties in Fortnite

je moet vijf locaties vinden, maar gelukkig zijn er veel meer op de map. Dat gezegd zijnde, de plekken waar je moet zijn staan niet aangeduid op de map en zijn gemakkelijk te missen, dus deze map gebruiken is handig.

dancemap

Zoals de bovenstaande map aanduid, zijn de borden te vinden op de volgende plekken:

 • Ten noorden van Junk Junction
 • Ten westen vanPleasant Park
 • Snobby Shores
 • Greasy Grove
 • Flush Factory
 • Fatal Fields
 • Moisty Mire
 • Salty Sprints
 • Retail Row
 • Tiled Towers
 • Ten noordwesten van Wailing Woods
 • Ten noordwesten Anarchy Acres

ADVERTENTIE

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Meer artikels van Jasper Segers

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content