Skip to main content

Fortnite Season 7 trailer en Battle Pass details bekend

Vorstelijke update.

Epic Games maakt bekend dat Fortnite Season 7 vandaag van start is gegaan. Het seizoen staat in het teken van de kerstdagen. De ijsberg die al weken dichterbij komt, is nu onderdeel van de map zodat je nieuwe, besneeuwde gebieden kunt bezoeken. Inclusief ziplines, waarmee je snel van A naar B zoeft.

Zodoende zijn er drie nieuwe locaties toegevoegd: Frosty Flights, Polar Peak en Happy Hamlet. In Frosty Flights en Expedition-outposts krijg je daarnaast toegang tot Stormwing-vliegtuigen, zodat je vanuit de lucht andere spelers kunt uitschakelen. Tevens nieuw zijn 'wraps', alternatieve skins voor voertuigen en wapens.

Bekijk op YouTube

Season 7 brengt ook een nieuwe Battle Pass met zich mee. Voor 950 V-bucks krijg je gelijk de Zenith en Lynx-outfits in je inventaris. Door in level te stijgen, speel je nieuwe stijlen voor deze pakjes vrij. Epic Games belooft daarnaast 'meer dan 100' exclusieve beloningen. Als Battle Pass-eigenaar kun je daarnaast meteen aan de slag met het nieuwe Fortnite Creative.

Bekijk op YouTube

Omdat de feestdagen er aan zitten te komen en men het dan ook bij Epic Games wat rustiger aan doet, duurt Season 7 twee weken langer dan normaal. Season 8 gaat van start vanaf 28 februari.

Lees ook: Fortnite Week 1 Challenges - Season 7 Challenges voltooien, Weekly en Daily Challenge uitgelegd.

Read this next