Eurogamer.nl

NieR: Automata DLC introduceert nieuwe Colosseum Challenges

3C3C1D119440927.

Square Enix onthult de eerste DLC voor NieR: Automata genaamd 3C3C1D119440927. De DLC bevat nieuwe outfits, Colosseum Challenges en bosses.

Twee van die nieuwe bosses zijn gebaseerd op de topmannen van Square Enix en PlatinumGames, Yosuke Matsuda en Kenichi Sato. De bosses bevinden zich in een nieuw Colosseum en schieten onder andere hun eigen hoofd af als aanval.

Ook bevat de DLC nieuwe outfits voor personages 2B, 9S en A2. De outfits zijn gebaseerd op personages uit de oorspronkelijke NieR-game. De personages krijgen ook verschillende nieuwe cosmetische items, zoals haarsprays en maskers.

Voorlopig is de DLC enkel bevestigd voor Japan. Daar komt 3C3C1D119440927 uit op 2 mei en kost 1500 yen (ongeveer 13 euro). In afwachting van een Europese release lees je op de site alvast nog eens Dirks review van NieR: Automata.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.