Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Season 3: Retail Row locatie - 2 auto's binnen 60 seconden vernietigen uitgelegd

Snelheidsovertreding.

Week 3 van Fortnite Season 3 is begonnen en brengt je een aantal nieuwe weekly challenges. Een van die challenges is vernietig 2 auto's binnen de 60 seconde na te landen uit de Battle Bus in Retail Row.

Eenmaal de challenge volbracht is, word je beloond met XP, waarmee je stijgt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins vrijspeelt.

Inhoudsopgave:

Fortnite Retail Row locatie op de map

Retail Row ligt in het oosten van de Fortnite map - in kwadraat G6 - en is een van de weinige locaties die de vloed ongedeerd heeft overleefd. Overal staan er auto's. De meeste voertuigen staan in een klein gebied op de grote parkeerplaats in het oostelijke deel van Retail Row. Maar aangezien de meeste spelers daar waarschijnlijk zullen landen, is het westelijke deel ook een goede keuze, want daar staan veel auto's langs de weg.

Fortnite Season 3: Kaart met de locaties van de auto's bij Retail Row.

Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

2 auto's binnen 60 seconden vernietigen bij Retail Row uitgelegd

Het is niet zozeer moeilijk om voor de challenge de auto's te vinden, maar eerder om niet door andere spelers te worden afgemaakt. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk tijd hebt om de auto's te vernietigen, spring je het beste zo dicht mogelijk bij Retail Row uit de Battle Bus. Spring er dan uit en ga zo snel mogelijk naar beneden duiken. Let vooral een beetje op de andere spelers die ook naar Retail Row gaan en pas daarop je landingsplek aan.

Fortnite Season 3: Op de parkeerplaats in het westen van Retail Row staan veel auto's.

De rest is simpel: sla met je pickaxe op twee auto's om ze te vernietigen en de rest is geschiedenis. Je bent dan 35.000 XP rijker. Mocht je problemen ondervinden, zoek dan een paar teamgenoten. Die bieden je waarschijnlijk bescherming.

Als je meer wil weten over dit nieuwe seizoen van Fortnite, bekijk dan ons artikel met alle Fortnite Season 3 info en challenges zoals het openen van de Catty Corner Vault.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties