Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Deadpool floaties vinden bij de Yacht uitgelegd

Waar vind je drie Deadpool's floaties.

Drie Deadpool floaties bij The Yacht vinden is één van de nieuwe weekly challenges in Fortnite Chapter 2 Season 3.

De Yacht is hoogstwaarschijnlijk een bekende locatie voor de meeste Fortnite spelers, maar door het overstromen van de Fortnite map, is de locatie ervan veranderd. Deadpool heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat aanpassingen en...verbeteringen aan de Yacht door te voeren.

Door de challenge te voltooien krijg je een heleboel XP, waarmee je vooruitgang maakt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins kunt unlocken.

Op deze pagina:

Waar je de Yacht in Fortnite kan vinden uitgelegd

Door het overstromen van de Fortnite map is de Yacht verplaatst naar de meest noordelijke plaats op de map. Je vindt de Yacht nu in vakje E1. Dit is ten noorden van wat er nog overblijft van Pleasant Park en Craggy Cliffs.

De locatie van de Yacht.

De Yacht is verdeeld over de overblijfselen van de oude yacht, waar je wat nog overblijft van de dansvloer kunt zien, en wat andere kleinere gebieden die daaraan verbonden zijn. Deze zijn gemaakt uit andere boten en containers.

Je kan eender waar landen op de Yacht om je zoektocht naar de Deadpool floaties te starten, maar houd je omgeving goed in de gaten. Er ligt veel goede loot in dit gebied dus de kans is groot dat een andere speler hetzelfde idee als jou heeft.

Omdat de Yacht aan de rand van de map ligt, is dit ook één van de eerste gebieden die verdwijnt in de storm, dus dat is ook gevaarlijk.

Je moet maar drie Deadpool floaties vinden, dus zodra je ze hebt gevonden, stellen we voor dat je je zo snel mogelijk uit de voeten maakt daar.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Fortnite Deadpool floaties locaties uitgelegd

Tijdens je zoektocht naar de Deadpool floaties is het belangrijk te onthouden dat je ze moet doorzoeken om de challenge te voltooien.

Om de eerste Deadpool floatie te vinden ga je naar de achterkant van de Yacht en land je op het middelste deck.

Ga van daaruit de kamer in aan de rechterkant van het deck, en je zal op de grond een floatie vinden.

Voor de tweede Deadpool floatie, moet je naar het laagste verdiep gaan van het grootste stuk van de Yacht. De gemakkelijkste manier om dit gebied te vinden is door op het gedeelte van de Yacht te blijven dat gelijk is aan het waterpeil en dan door de deur te gaan die zich tussen de buizen bevindt.

Hier zal je een floatie vinden naast een klein groen scherm. Er bevindt zich daar ook een chest.

Voor de derde en laatste Deadpool floatie, ga je naar waar de Deadpool choppa staat aan het voorste stuk van de yacht.

Als je daar gearriveerd bent kijk je links van je, en je ziet een kleine slaapkamer in één van de containers. In deze kamer kan je ook een Deadpool floatie vinden.

Er bevinden zich waarschijnlijk nog andere Deadpool floaties maar je hebt er maar drie nodig om deze challenge te voltooien. Vergeet gewoon niet om met ze te interacteren want anders telt het niet!

Als je meer wil weten over dit nieuwe seizoen van Fornite, bekijk dan zeker onze pagina over de Fortnite Season 3 Battle Pass of onze pagina over de Fortnite Season 3 challenges.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties