Skip to main content

Fortnite Season 3: Floating Rings locaties - waar ringen in Lazy Lake vinden?

Dit is waar je de vier floating rings in Lazy Lake kunt vinden.

Vier Floating Rings in Lazy Lake van Fortnite vinden is één van de nieuwe weekly challenges deze week.

In tegenstelling tot de vorige Season 3 challenges, zal je moeten bouwen om deze challenge te voltooien.

Eenmaal de challenge volbracht is, word je beloond met XP, waarmee je stijgt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins vrijspeelt.

Inhoudsopgave:

Fortnite Floating Rings locaties op de map

Lazy Lake is één van de weinige plaatsen die de overstroming van de Fortnite map heeft overleefd en kan nog steeds gevonden in vakje F6. De layout is ook hetzelfde gebleven in vergelijking met vorig seizoen dus buiten andere spelers zul je geen verrassingen tegenkomen.

De Floating Ring locaties.

Zoals de naam al suggereert, zweven de ringen boven de grond. Dat betekent dat, om ze te bereiken, je trappen en platforms zult moeten bouwen. Zorg er daarom dus voor dat je voldoende materiaal verzamelt zodat je alle ringen in één match te pakken krijgt.

Er zijn mogelijk meer dan vier Floating Rings in Lazy Lake, maar je moet er maar vier vinden om deze challenge te voltooien.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Fortnite Floating Rings locaties uitgelegd

De eerste Floating Ring kan je vinden bovenaan de boom in het midden van Lazy Lake.

Om tijd te besparen, kan je gemakkelijk landen in de top van deze boom na het springen uit de Battle Bus.

Na het vinden van deze ring, neem je best even de tijd om snel wat bouwmaterialen te verzamelen, want die zal je nodig hebben om de andere Floating Rings te bereiken.

De tweede Floating Ring locatie is bij het café in het meest zuidelijke deel van Lazy Lake. Je kan de ring zien zweven bij de hoek van het dak.

Om ze te bereiken bouw je snel een tweetal trappen.

De derde Floating Ring locatie kan je vinden boven één van de slagbomen aan de ingang van de stad. Deze ligt aan de oostelijke kant van Lazy Lake.

Net zoals met de vorige Floating Ring, kan je snel wat trappen bouwen om deze ring te bereiken.

Om de vierde en laatste Floating Ring te vinden ga je naar het noordelijke deel van Lazy Lake. Om deze te vinden start je bij de slagboom bij de ingang van Lazy Lake en volg je de weg naar rechts helemaal tot je de Cap'n' Carp bereikt.

Naast deze viswinkel zie je een gebouw met een inham. De laatste Floating Ring locatie is in deze inham.

Dit is de hoogste ring die je moet bereiken dus het is een goed idee om wat meer afstand te nemen voordat je begint met bouwen. Zo heb je genoeg ruimte voor zowel de platforms als de trappen die je nodig hebt om bij de ring te geraken.

Er zijn mogelijk nog andere Floating Rings verborgen in Lazy Lake, maar je moet enkel deze vier locaties vinden om de challenge te voltooien.

Bekijk op YouTube

Als je meer wil weten over dit nieuwe seizoen van Fortnite, bekijk dan ons artikel met alle Fortnite Season 3 info en challenges zoals het openen van de Catty Corner Vault.

Read this next