FIFA 22 laat je de goal celebrations van je tegenstanders uitschakelen

EA pakt trolling aan.

Electronic Arts pakt trolling in FIFA 22 verder aan door spelers voor de eerste keer de mogelijkheid te geven om goal celebrations van hun tegenstanders uit te schakelen.

Je schakelt de goal celebrations van je tegenstanders uit door in de Celebration Camera Focus-instellingen de standaardinstelling "Opponent Celebrations" aan te passen naar "focus on your team's reaction". Wie dat doet, krijgt geen goal celebrations van tegenstanders meer te zien.

FIFA22uitschakelbarecelebrations

Celebrations worden al enige tijd gebruikt om tegenstanders te trollen in het competitieve luik van FIFA. Je dwingt je tegenstander immers om de volledige celebration uit te kijken en rekt zo tijd door bepaalde animaties uit te voeren. Dat Electronic Arts trolling afkeurt, werd vorig jaar al duidelijk toen de ontwikkelaar de vervelendste goal celebrations uit FIFA 21 verwijderde.

In ander nieuws onthult Electronic Arts de officiële trailer van FIFA 22 Ultimate Team en geeft hij ook meer details over de FIFA 22 Pro Clubs-mode.

Wie graag meer te weten komt over FIFA 22, surft best eens naar onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread