Skip to main content

FIFA 22 early access - zo krijg je toegang tot FIFA 22 Early Access

Vroege start!

De FIFA 22 early access laat je toe om de game enkele dagen voor de release al enkele uren uit te proberen als je een EA Play abonnement hebt.

Als je echter langer wil spelen dan de toegelaten tijd in Early Access, dan moet je betalen. Hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat en hoe je toegang krijgt tot de FIFA 22 Early Access leggen we uit op deze pagina. Ook vertellen we welke leuke extra's je mag verwachten als je speelt tijdens deze FIFA 22 Early Access periode.

Wanneer start de FIFA 22 early access? FIFA 22 early access op EA Play uitgelegd

Nog voor de FIFA 22 releasedatum krijgen spelers de kans om alvast 10 uur lang de game te spelen als ze een abonnement hebben op EA Play. Dit geldt ook voor mensen die zich nog maar net geabonneerd hebben, dus voel je vrij om gebruik te maken van de promotie waarbij je je eerste maand van EA Play goedkoper krijgt dan normaal. Zo kan je alvast FIFA 22 spelen zonder veel te moeten betalen.

Wie EA Play Pro heeft (enkel beschikbaar op pc via Origin) krijgt echter volledige toegang tot FIFA 22 op deze datum. Zij moeten dus niet tot volgende week wachten om de game in zijn volledigheid te spelen.

De FIFA 22 Early Access start op woensdag 22 september vanaf 19u 's avonds.

FIFA 22 Early Access verschilt wel van de normale game op verschillende manieren:

  • Een 80-84 OVR Player Pick die je niet kan lenen en een 10 game loan Team of the Week (TOTW) speler kan je verdienen met de special Early Access Objectives
  • Team of the Week #1 met boosted Items die de best presterende spelers van de voorbije week in de spotlight zetten. Er komt ook een Featured TOTW Item voor FUT 22 waar we momenteel nog niet meer over weten
  • Een tijdsgelimiteerde Early Acces Live FUT Friendly waarbij je kan meedoen voor pack rewards
Bekijk op YouTube

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Read this next