Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer gaat partnerschap aan met KRC Genk Esports

Na de Gouden Schoen nu ook een Gouden Deal.

Razer kondigt een partnerschap aan met KRC Genk Esports. De komende drie jaar gaat de electronicaproduct het e-sport-team van de gelijknamige voetbalclub sponsoren. Het is daarmee ook de eerste samenwerking van Team Razer in de Benelux.

Als onderdeel van de samenwerking kunnen de e-sporters van KRC exclusief gebruikmaken van Razers e-sport-producten, zowel tijdens trainingen en wedstrijden. Denk daarbij aan randapparatuur, streaming gear en gaming stoelen.

Daarnaast zal KRC Genk Esports ook deelnemen aan het 'Champions Start from Within' welzijnsprogramma. Dat programma biedt e-sporters ondersteuning voor hun fysiek en mentaal welzijn met de druk van professioneel gamen om te gaan. het programma geeft hen tips op het vlak van fysieke activiteit, geestelijke gezondheid, slaap en voeding.

Het e-sport-team van KRC Genk bestaat sinds februari 2020 en focust zich op verschillende games. Vorig jaar haalde het team een knappe derde plaats in de Belgische League 2021 toernooi voor League of Legends.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

League of Legends

PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties