Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Konami sluit exclusiviteitsdeal met Inter Milaan voor eFootball

Vanaf 2024.

Inter Milan eFootball logos
Image credit: Konami

Konami laat in een persbericht weten dat voetbalclub Inter Milaan vanaf juli 2024 exclusief in eFootball zit. Vanaf dan kun je andere voetbalgames dus niet langer aan de slag met die Italiaanse club.

Konami zet al langer in op exclusiviteitsdeals met Italiaanse ploegen. Eerder sloot de uitgever al gelijkaardige deals met onder andere Atalanta, AS Roma en Juventus. Die laatste club gaat daardoor in FIFA 22 nog steeds door het leven als 'Piemonte Calcio'.

Cover image for YouTube videoeFootball™ 2022 Official Dream Team Trailer

De exclusiveitsdeal geldt vermoedelijk enkel voor de clubnaam en logo's. Spelers van Inter Milaan zoals Romelu Lukaku zullen dus wel nog steeds in de game zitten. Inter Milaan zit overigens momenteel nog helemaal niet in eFootball. Dat zal wel het geval zijn bij de release van versie 2.0.0.

De exclusiviteitsdeal is een kleine overwinning voor Konami na de rampzalige release van eFootball. De game ging bij de lancering gebukt onder de bugs en ontbrekende features. Dan doet grote concurrent EA het stukken beter, zoals je leest in onze FIFA 22 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

EA Sports FC 24

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

eFootball

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties