Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 22 Pro Clubs heeft een Skill Tree, Perks, en laat je als vrouw spelen

Pro gaan.

De FIFA 22 Pro Clubs modus krijgt enkele grote nieuwigheden. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend.

De online modus laat je een speler aanmaken met een specifieke positie op het veld voor 11v11 wedstrijden. Je kunt nu voor het eerst een vrouwelijke speler aanmaken.

Ook gemengde 11v11 matches (zowel mannen als vrouwen op het veld) worden een optie.

De persoonlijke groei van je speler wordt ook uitgebreider. Je verdient na elke match punten die je vervolgens kunt gebruiken in een skill tree zodat je speler beter wordt in passen, schieten, tackles, enzovoort.

Na verloop van tijd kun je ook Player Archetypes gebruiken. Deze zorgen ervoor dat je speler gespecialiseerd wordt in een specifieke speelstijl. Denk bijvoorbeeld aan een hypersnelle aanvaller, of een robuuste verdediger.

Ook de Player Perks maken je speler beter in specifieke categorieën en worden vrijgespeeld met ervaringspunten. Je kunt wel maar een beperkt aantal Perks tegelijk actief hebben.

Tot slot krijg je in Pro Clubs nu ook meer gedetailleerde statistieken aan het einde van een wedstrijd, waaronder 'heat maps', 'pass maps' en meer.

De FIFA 22 release is nabij. Als je niet kan wachten, dan heb je waarschijnlijk wel interesse in de FIFA 22 Early Access waarmee je de game al vroeger kan spelen. We hebben ook uitgebreide informatie over wat er allemaal nieuw is aan de FIFA 22 gameplay, het nieuwe FIFA 22 FUT, de FIFA 22 Career Mode en natuurlijk ook FIFA 22 Volta. Ook zijn de eerste FIFA 22 Player Ratings er, met de Bundesliga ratings, La Liga ratings, Premier League ratings, Serie A ratings en Ligue 1 ratings. Als je nog specifieker wil gaan, hebben we zelfs overzichten van de beste middenvelders, beste aanvallers, beste keepers, beste verdedigers en beste talenten voor je. Vergeet ook zeker niet dat de FIFA 22 Web app ontzettend handig is!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

FIFA 22

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties