Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FIFA 22 krijgt cross-play test

Voorbereidingen voor de toekomst.

EA heeft plannen voor een FIFA 22 cross-play test aangekondigd. Alle spelers op Playstation 5, Xbox Series X/S en Stadia kunnen deelnemen. De test zal in de nabije toekomst plaatsvinden.

Tijdens de test gaat zal cross-play voor de Online Seizoenen en Online Friendlies beschikbaar zijn. Op die manier kan je samen met vrienden met een andere console tegen spelers met een andere console spelen.

Cross-play wordt geen verplicht onderdeel van FIFA 22. Vanuit de matchmaking-instellingen kun je de optie in- of uitschakelen. Vanuit het menu kun je vrienden opzoeken via hun EA-accountnaam.

Eerder klonk er een gerucht dat FIFA 22 op Game Pass beschikbaar komt. Ook lijkt het erop dat er een nieuwe naam voor FIFA komt, namelijk EA Sports FC.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties