Skip to main content

Razer Viper V3 Pro onthuld

Met alle toeters en bellen.

Nadat wij eerder al positief waren over de Razer Viper V3 Hyperspeed, komt nu de draadloze Razer Viper V3 Pro uit. De muis is ontwikkeld in nauwe samenwerking met meerdere esporters zoals Zekken, die recent kampioen en MVP werd in de VALORANT Champions Tour Masters Madrid.

De focus ligt op het lage gewicht, een nieuwe sensor en nieuwe optische switches. Zo weegt deze Viper slechts 54 gram, licht genoeg om zelfs bij lange sessies comfortabel te blijven flicken. Qua sensor is hij uitgerust met de nieuwe Razer Focus Pro 35K Optical Sensor Gen-2. Verwacht dus responsieve verversingsnelheden tot 8000 Hz.

Daarnaast maakt de sensor het mogelijk om je DPI in stappen van één te veranderen, waardoor de muis op je exacte gewenste voorkeursgevoeligheid draait. De switches zijn de derde generatie optische switches van Razer en moeten daardoor lage inputlag en geen problemen met dubbele clicks garanderen.

Bekijk op YouTube

Andere nieuwe toevoegingen zijn bijvoorbeeld de grotere PTFE muisvoeten, de nieuwe gladde coating, gescheiden zijknoppen en een DPI-knop onderop. Daarnaast werkt Razer hard aan het verlagen van de ecologische voetafdruk. De bovenkant van deze muis bestaat daardoor voor 85% uit gerecycleerd plastic. Ook de verpakking is helemaal zonder plastic.

De Razer Viper V3 Pro is beschikbaar in zwart en wit. Je vindt hem voor € 179,99 op de website van Razer en bij erkende resellers.

Read this next