Het Fortnite Birthday event is een bonus set aan nieuwe Fortnite Challenges om de eerste verjaardag van de game te vieren.

Door de uitdaging te voltooien krijg je extra XP om de beloningen van Season 5 vrij te spelen. Hier moet je wel een Battle Pass voor hebben. Anders kun je niet met de Challenges meedoen.

Heb je Fortnite nog niet zo vaak gespeeld? Bekijk dan zeker ook onze uitgebreide Fortnite tips om je eerste Victory Royale zo snel mogelijk te scoren!

Fortnite Birthday datum en de beloningen uitgelegd

Het Fortnite Birthday event begint op 24 juli. Dat is dezelfde datum waarop Fortnite's Save the World-modus vorig jaar uitkwam.

Het is nog niet duidelijk hoe lang het Fortnite Birthday event gaat duren. Epic Games heeft gezegd dat het een tijdelijk evenement is, dus gaan we er van uit dat het evenement waarschijnlijk een week lang plaatsvindt. Epic Games maakt de komende dagen ongetwijfeld meer bekend.

Het Fortnite Birthday event lanceert tussen de Week 2 en Week 3 Challenges en bevat de volgende uitdagingen en beloningen:

  • Play Matches (14 totaal, 5,000 XP)
  • Deal damage to opponents (1,000 totaal, 'Fortnite Birthday!' Icon)
  • Dance in front of different Birthday Cakes (10 totaal, 'Happy Birthday! Spray')

Voor het voltooien van alledrie de Challenges krijg je een Birthday Cake Back Bling.

fortnite_birthday

Bovendien hebben spelers van Save the World een speciale Birthday questline om de 'Birthday Brigade Ramirez' Hero vrij te spelen. "Daarnaast zijn er speciale tickets te winnen die je bij Birthday Llama's kunt inwisselen voor extra helden en wapens", aldus Epic Games.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Overtime Challenges: Fortnite Island Coins vinden

Wat betekent 'Dance in front of different Birthday Cakes'?

Het Fortnite Birthday event geeft je de opdracht om bij 10 verschillende verjaardagstaarten te dansen.

Dat is niet echt een vreemde uitdaging, aangezien het vorige seizoen iets soortgelijks van je vroeg. Toen moest je voor verschillende camera's dansen.

fortnite_birthday_1

Zorg ervoor dat je de dans-emote aan je personage hebt toegevoegd. Dat kun je tussen de matches door in je Locker doen. De dans-emote zit standaard voor de pc op B of naar onderen op de D-Pad van een controller.

Je vooruitgang wordt waarschijnlijk aan je totaal toegevoegd als je in de buurt van de verjaardagstaarten danst. De game geeft je mogelijk een indicatie als het gelukt is.

Momenteel zitten de verjaardagstaarten nog niet in de game, maar de kans is groot dat we binnenkort de locaties te zien krijgen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Fortnite Island Coins uitgelegd - Waar Coins in de Featured Creative Islands vinden

Hier vind je de Coins in de Fortnite Featured Creative Islands.

Fortnite Expedition Outpost locaties: Waar de Expedition Outposts vinden

Waar je de Expedition Outposts in Fortnite vindt.

Fortnite Time Trials locaties uitgelegd

Op zoek naar de Time Trial locaties? Deze gids zal je helpen.

Meest recent

Advertentie