Fortnite Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties - Waar moet je zoeken?

De schat tussen de bank, ijskar en een helikopter.

Waar vind je een Bench, Ice Cream Truck en Helicopter voor de Week 4 Fortnite Challenge? Op deze pagina leggen we uit waar de bank, ijskar en helikopter zich bevinden en waar je de schat kunt vinden en de Week 4 Treasure Hunt voltooien.

Als je de Challenge voltooit, krijg je net als altijd extra XP waarmee je sneller Season 4 beloningen kunt vrijspelen. Denk er wel aan dat je hier een Battle Pass voor nodig hebt.

Als je nog niet lang Fortnite speelt en naar die eerste Battle Royale verlangt, check dan snel onze uitgebreide collectie aan Fortnite tips.

What betekent Bench, Ice Cream Truck en Helicopter in Fortnite?

Een van de Fortnite Week 4 Challenges is de volgende:

  • Zoek tussen een Bench, Ice Cream Truck een een Helicopter (1 totaal, 10 Battle Stars)

(Een andere Challenge deze week is het vinden en bezoeken van Fortnite Storm Circles.)

Concreet betekent dit dat je tussen deze objecten op de map moet zoeken. Maar wat zoek je precies?

Een geheime schat natuurlijk. Als je dichtbij de Treasure komt, verschijnt deze automatisch en moet je ze enkel nog met een simpele druk op de knop oppikken.

fortnite_bench_ice_cream_truck_helicopter1

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Bench, Ice Cream Truck en Helicopter locaties

De locatie waar de Challenge naar hint ligt in Moisty Mire. Meer specifiek in het zuidwesten van de map, in het I9 vakje:

fortnite_bench_ice_cream_truck_helicopter

Je moet net onder de 'T' in de naam Moisty Mire landen. Gebruik de map dus om jezelf makkelijk te oriënteren.

fortnite_bench_ice_cream_truck_helicopter2

De schat ligt in het midden van een groep van bomen in het moeras. Als je de Treasure niet meteen vindt, zoek dan naar een korte klif met een grote boom boven.

fortnite_bench_ice_cream_truck_helicopter3

De schat verschijnt automatisch als je op de juiste plaats staat. Druk gewoon op de juiste knop en je de schat is van jou.

fortnite_bench_ice_cream_truck_helicopter4

Net als bij alle Challenges moet je deze natuurlijk tijdens een match voltooien (je kunt immers niet alleen een game starten). Ontwijk dus gevechten tot je de schat hebt.

En denk er ook aan dat je de match moet voltooien. Als je de match eerder verlaat, telt je voortgang in de Challenges niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread