10.000 extra Final Fantasy 15 Ultimate Collector's Editions gepland

Definitief niet op tijd voor lancering.

Square Enix meldt dat er wereldwijd 10.000 extra exemplaren van de Final Fantasy 15 Ultimate Collector's Edition worden geproduceerd.

Vorige maand liet het bedrijf al weten meer Final Fantasy 15 Ultimate Collector's Editions te produceren. Ook bevestigt Square Enix dat de tweede lichting Ultimate Collector's Editions definitief niet op tijd gereed is voor de releasedatum van Final Fantasy 15.

"We doen ons uiterste best om de games op tijd naar onze fans te brengen," meldt de studio in een blogpost. "We weten hoe belangrijk het voor jullie is om de game zo snel mogelijk te kunnen spelen. We komen met meer updates in aanloop naar de releasedatum."

In de blogpost lees je dat de Ultimate Collector's Edition vanaf maandag te koop is in de Europese versie van de Square Enix webshop. Er zijn geen wachtlijsten en aanschaf is beperkt tot één per persoon.

Final Fantasy 15 lanceert in september voor de PlayStation 4 en Xbox One. Eerder onthulde Square Enix de inhoud van de Final Fantasy 15 Deluxe en Ultimate Collector's Editions.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread