Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam-winteruitverkoop van start gegaan

Duurt tot 5 en met januari.

De Steam-winteruitverkoop is op 22 december van start gegaan en duurt tot en met 5 januari om 19:00 uur. Dat meldt Valve via de nieuwspagina van Steam.

Tijdens deze uitverkoop kun je duizenden titels kopen met korting. Bij die games horen onder andere games uit reeksen als Final Fantasy, Resident Evil, Yakuza, Hitman en Assassin's Creed. Daarnaast krijg je ook kortingen op zaken uit de puntenwinkel en geeft Valve je geschenken in de vorm van gratis stickers.

Verder kun je vanaf nu tot en met 3 januari om 18:00 uur je stem uitbrengen voor de Steam Awards 2021. De in totaal 10 Steam Awards worden op 3 januari om 19:00 uur uitgereikt.

Ook de PlayStation Holiday Sale is intussen van startgegaan. Epic Games geeft de komende twee weken dan weer elke dag een gratis game weg.

Wil je graag meer weten over enkele van de afgeprijsde games van de Steam-winteruitverkoop, lees dan zeker Carl zijn Resident Evil Village review, Sander zijn Yakuza: Like a Dragon review en Yvo zijn Hitman 3 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties