Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 15: Deluxe en Ultimate Collector's Edition onthuld

Met Noctis-figuur van Play Arts Kai.

Square Enix maakt bekend dat er drie speciale edities van Final Fantasy 15 uitkomen, de Day One Edition, de Deluxe Edition en de Ultimate Collector's Edition.

De Day One Edition bevat naast de game alleen het bonuswapen Masamune. Plaats je een pre-order voor de Xbox One-versie, dan krijg je er twee Xbox Live-avatars bij, als ook een outfit voor Noctis en een Carbuncle-huisdier. Op de PlayStation 4 krijg je een dynamisch thema als extra.

Bij de Deluxe Edition krijg je tevens de Masamune, naast de CGI-film Kingsglaive: Final Fantasy 15, de Royal Raiment-outfit en de Platinum Leviathan-skin voor je wagen. De steelbook-case is versierd met artwork van Yoshitaka Amano. De prijs: 89,99 euro.

Tot slot is er nog de Ultimate Collector's Edition. Daar zijn er 30.000 van gemaakt en je kunt 'm alleen bestellen in de Square Enix-store. Naast al het bovenstaande krijg je hier een Play Arts Kai-figuur van Noctis bij, als ook een 192-pagina's tellend artbook.

Daarbij bevat het pakket ook nog de soundtrack op cd, de in-game extra's Travel Pack, Camera Kit, Angler Set en Gourmand Set, pllus de animeserie Brotherhood: Final Fantasy 15. Deze editie kost 269,99 euro.

De releasedatum van Final Fantasy 15 is vastgesteld op 30 september 2016.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next