Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy 15 krijgt in 2019 nieuwe DLC

Vier afzonderlijke episodes.

Square Enix heeft tijdens PAX East bekendgemaakt dat er nieuwe DLC voor Final Fantasy 15 in de maak is. In de loop van 2019 krijgt de game vier nieuwe DLC-episodes.

De vier episodes vormen samen een nieuwe verhaallijn genaamd The Dawn of the Future. Die schetsen een alternatief einde voor de game en voor verschillende personages. In elke episode kruip je in de rol van een ander personage. Zo speel je in de DLC als Ardyn, Aranea, Lunafreya en Noctis.

Ook dit jaar krijgt de game nieuwe content. Nog voor de zomer krijgt de pc-versie van de game Steam Workshop ondersteuning. Later dit jaar komt er bovendien een volwaardige level editor.

Eerder kreeg Final Fantasy 15 al vier DLC-episodes die focusten op elk van Noctis' teamgenoten. Vorige maand kwam Final Fantasy 15 ook naar de pc. Onze Final Fantasy 15 Windows Edition review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties