Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil 7 en Final Fantasy 15 komen in september naar PlayStation Now

Plus Observation en WWE 2K19.

Sony laat weten dat Resident Evil 7: Biohazard, Final Fantasy 15, WWE 2K19 en Observation in september aan de PlayStation Now-bibliotheek worden toegevoegd.

In Resident Evil 7: Biohazard kruip je in de huid van Ethan Winters. Die probeert zijn doodgewaande vrouw te vinden op het landgoed van de familie Baker. Voor je het weet word je opgejaagd door enge personages en krijg je de taak om te vluchten. Om alles nog enger te maken, is Resident Evil 7 de eerste game in de serie die gebruik maakt van een eerstepersoonsperspectief.

Final Fantasy 15 vertelt daarentegen het verhaal van Prins Noctis en zijn bodyguards die het koninkrijk van Lucis proberen te redden uit de klauwen van het keizerlijke leger. Dankzij het tactische real-time battle-systeem kun je je vier personages beter dan ooit laten samenwerken.

Ook worstelgame WWE 2k19 en sci-fi-titel Observation worden toegevoegd aan het aanbod. In die laatste game probeer je via artificiële intelligentie en hoofdpersonage Dr. Emma Fisher erachter te komen waarom alle systemen op het ruimtestation Observation op mysterieuze wijze uitvielen.

Ben je benieuwd naar onze mening over de bovenstaande games, dan lees je die in onze Resident Evil 7: Biohazard review en onze Final Fantasy 15 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy XV

PS4, Xbox One, PS3

Observation

PS4, PC

See 2 more

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

WWE 2K19

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties