Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de Xbox Game Pass games voor februari

Jong bloed.

Microsoft heeft een nieuwe reeks games onthuld die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen. Voor de Xbox One-games zijn de releasedata alvast onthuld. Voor de pc-games kennen we ook de line-up, al is het nog niet duidelijk welke games wanneer beschikbaar zijn.

Dit zijn de games die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen:

  • Final Fantasy 15 (pc en Xbox One, Xbox One-versie beschikbaar vanaf 6 februari)
  • Wolfenstein: Youngblood (pc en Xbox One, Xbox One-versie beschikbaar vanaf 6 februari)
  • Death Squared (Xbox One, beschikbaar vanaf 13 februari)
  • Death's Gambit (pc, nog geen releasedatum)

Daarnaast laat Microsoft weten dat er binnenkort een closed beta komt voor Bleeding Edge, de nieuwe multiplayergame van Ninja Theory. Wie een Xbox Game Pass-abonnement bezit, kan de game van 14 tot en met 16 februari uitproberen op de pc en de Xbox One.

Daarnaast verdwijnen er ook enkele games uit het aanbod. Disney Epic Mickey 2, Jackbox Party Pack 2, Pumped BMX Pro, Rage en Shadow of the Tomb Raider zijn binnenkort niet langer beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties