Fortnite Season 3: Balls of Yarn bij Catty Corner locaties uitgelegd

Waar je de Balls of Yarn bij Catty Corner vindt.

Het vinden van drie Balls of Yarn bij Catty Corner is een van de challenges in Fortnite Chapter 2 Season 3.

De challenge brengt je weer naar Catty Corner, waar je ook op zoek moet naar de Catty Corner Vault.

Met het voltooien van de challenge krijg je XP en dat is vooral handig voor de Season 3 Battle Pass en het vrijspelen van nieuwe skins.

Op deze pagina:

Catty Corner locatie in Fortnite uitgelegd

Catty Corner is een van de nieuwe locaties die sinds de overstroming op de Fortnite map voorkomt. Je vindt de locatie in kwadrant G7, ten zuiden van Retail Row en zuidoosten van Lazy Lake.

Fortnite_Yarn_Map
Ball of Yarn locaties.

Balls of Yarn kun je in verschillende locaties in Catty Corner vinden, maar je hoeft maar drie te vinden om de challenge te voltooien.

Pas echter op, want Catty Corner is niet alleen een populaire locatie vanwege de vault, maar er zijn ook aggresieve NPCs.

Fortnite Chapter 2 Season 3 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 3 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de Deadpool floaties bij de Yacht en het rijden op een loot shark bij Sweaty Sands in Week 2 en Catty Corner vault en key card en de Gnomes in Homely Hills in Week 1. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over de Fortnite Season 3 challenges en de overstroomde Fortnite map.

Balls of Yarn locatie in Fortnite uitgelegd

Voor de challenge moet je in totaal drie Balls of Yarn vinden. Er zijn misschien meer Balls of Yarn in Fortnite verstopt, maar je hoeft alleen onderstaande Balls of Yarn te vinden.

Houd er rekening mee dat je andere spelers in de gaten moet houden, evenals de spionnen die zich nog altijd in Catty Corner verstopt hebben.

De eerste Ball of Yarn die je moet verzamelen, vind je op een platform te westen van het hoofdgebied van Catty Corner.

Idealiter zou je direct na het springen uit de Battle Bus op dat platform moeten landen, want op die manier hoef je geen tijd te verspillen aan het bouwen van een trap.

Fortnite_Ball_Yarn_3

De tweede Ball of Yarn kun je voor het Catty Corner Gas Station-trappenhuis vinden. In het zuidelijke deel van kwadrant G7.

Fortnite_Ball_Yarn_2

De derde en laatste Ball of Yarn vind je in de kamer boven de Catty Corner Gas Station. Om in die kamer te komen moet je een vermomming bij de dichtstbijzijnde telefooncel een vermomming aandoen of een henchman scannen. Of als je echt haast hebt, kun je natuurlijk de muur kapotslaan.

Fortnite_Ball_Yarn_1
Vergeet niet om een vermomming te pakken

Succes met het voltooien van de challenge en onthoud dat je de Balls of Yarn moet onderzoeken om de uitdaging te voltooien.

Hongerig naar meer info over Fortnite Season 3? Er zijn nog andere challenges zoals de Deadpool floaties vinden bij de Yacht en we hebben ook een overzicht van alle Season 3 Battle Pass skins die je kan krijgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread