Fortnite - Predator's Apartment-locatie: Zo vind je Predators appartement uitgelegd

Tijd om naar huis te gaan!

Het vinden van Predator's apartment in Fortnite geeft je de mogelijkheid om de speciale, Bio-Helment Online, ingebouwde emote voor de Predator-skin vrij te spelen.

Voordat je naar Predator's apartment gaat, moet je de Predator-skin vrijspelen, door de Predator te verslaan.

Zodra je dat gedaan hebt, rust je je nieuwe Predator-skin uit en duik je in een match, zodat je deze challenge kunt voltooien.

Op deze pagina:

Fortnite - Zo vind je Predator's apartment

Predator's apartment-locatie in Fortnite in een oogopslag

Als je Predator's apartment wilt vinden, moet je richting Hunter's Haven gaan, gelegen aan de zuidelijke rand van de woestijn in het midden van de Fortnite map.

Fortnite_Predator_Apartment_6
De locatie van Hunter's Haven in Fortnite.

Het is belangrijk om te weten dat je de challenge alleen kunt doen als je de Predator-skin gebruikt, die speel je vrij door in Fortnite de Predator te verslaan! Zodra je de Predator-skin hebt, kun je de challenge gemakkelijk voltooien.

Fortnite Chapter 2 Season 5 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 5 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van Razor Crest. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over Fortnite Chapter 2 Season 5 en de Fortnite map. Bovendien kun je nu via Bounties ook Gold Bars verdienen. Daarnaast is er nu ook een Predator-skin en is er iets met Predator's Apartement. Veel succes met de jacht!

Zo vind je Predator's apartment in Fortnite uitgelegd

Predator's apartment bevindt zich in Hunter's Haven op de Fortnite map. Om precies te zijn, Predator's apartment is het huis in de noordoostelijke hoek van Hunter's Haven.

Fortnite_Predator_Apartment_4
De locatie van Predator's apartment in Hunter's Haven.

De makkelijkste manier om Predator's apartment te vinden, is door de Predator skin te gebruiken en vervolgens het appartement aan het begin van een match te bezoeken. Dat geeft je de mogelijkheid om de emote vrij te spelen en om vervolgens de match te winnen.

Fortnite_Predator_Apartment_3
Het gebouw met Predator's apartment.

Het enige wat je hoeft te doen om deze challenge te voltooien, is door op de trap te staan buiten Predator's apartment. Maar door naar binnen te gaan, kun je een aantal dingen van de Predator bekijken en eventueel wat loot vinden.

Fortnite_Predator_Apartment_2
Je hoeft alleen op de trap te landen om de emote vrij te spelen.

Het voltooien van de uitdaging geeft je de Bio-Helment Online built-in emote, waarmee je tijdens een match Predators helm kan verwijderen.

Fortnite_Predator_Apartment_5

Als je meer info over Fortnite Chapter 2 Season 5 wilt hebben, neem dan ook een kijkje bij onze gidsen over Fortnite Season 5 Battle Pass, Gold Bars, en de map!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread