Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Chapter 2 Season 5 Battle Pass skins, waaronder Reese, Mancake, Mave, Kondor, Lexa en Menace

Alles wat je moet weten over de Zero Point Battle Pass voor Fortnite.

Fortnite Chapter 2 Season 5 Battle Pass skins, waaronder Reese, Mancake, Mave, Kondor, Lexa en Menace Alles wat je moet weten over Zero Point Battle Pass op Fortnite.

Fortnite Chapter 2 Seaon 5 is het seizoen van de jagers en, hopelijk, komen we ook meer te weten over Zero point.

Gezien het feit dat agent Jones de loop in leven wil houden, focust Season 5 zich op de beste jagers uit meerdere dimensies, waaronder Reese, Mancake, Mave, Kondor, Lexa en Menace. Ondertussen, kun je ook nieuwe cosmetische items vrijspelen, zoals harvesting tools en emotes.

Echter, de werkelijke ster van de Season 5 Battle Pass is de Mandalorian. Niet alleen is hij de niveau 100 skin, maar kun je ook zijn basisstijl veranderen door het vinden van de Razor Crest.

Op deze pagina:

Er zijn een aantal nieuwe dingen die je kunt doen dit seizoen - waaronder bounties en de mogelijkheid om gold bars te vergaren.

Cover image for YouTube videoZero Point Story Trailer for Fortnite Chapter 2 - Season 5
Zero Point Story Trailer voor Fortnite Chapter 2 - Season 5

Fortnite Chapter 2 Season 5 Battle Pass skins, waaronder Reese, Mancake, Mave, Kondor, Lexa en Menace

De Fortnite Season 5 Battle Pass biedt je ook de mogelijkheid om verschillende premiejagers vrij te spelen, waaronder de robotische Lexa en de gedaanteverwisselaar Mave.

Deze skins and hun varianten zijn veelal vrij te spelen door je omhoog te werken in de Battle Pass ranglijsten, maar voor sommige, moet je ook een aantal specifieke Epic Quests voltooien. Deze zijn voor het eerst geïntroduceerd in Season 5.

De basisskins voor Reese, bijvoorbeeld, speel je vrij op level 15, waarbij er een Nebula Racer variant vrijgespeeld wordt op level 22, maar, als je keuze uitgaat naar de Galactic Ranger variant, dan moet je ook 12 Epic Quests voltooien.

Onderin is er een overzicht van alle skins inbegrepen bij Fortnite Chapter 2 Season 5 Battle Pass:

Mandalorian - Level 1, met twee varianten: Skin op level 100 en Right Shoulder Beskar, waarbij je Razor Crest moet vinden

Reese - Level 15, met twee varianten: Nebula Racer op Level 22 en Galactic Ranger, welke Epic Quests behoeft

Mancake - Level 29, met twee varianten : Cake with No Name op Level 36 en Lonesome Hero, welke geen Epic Quests behoeft

Mave - Level 41, met vier varianten: Reactive Hair op Level 46, Unstoppable op Level 48, Reactive Tail op Level 51 en Shieldbreaker op Level 53

Kondor - Level 60, met een variant: Wrath, welke Epic Quests behoeft

Lexa - Level 73, met twee varianten: Infiltrator en Warstrike, welke allebei Epic Quests behoeven

Menace - Level 83, met zeven varianten: Mask bij Level 85, Challenger bij Level 88, Light Helmet bij Level 90, Light Helmet - Plume bij Level 92, Undefeated bij Level 94, Heavy Helmet bij Level 96 en Undefeated - Flame, welke Epic Quests behoeft

Fortnite Chapter 2 Season 5 Battle Pass kosten and Battle Pass beloningslijst

Net zoals voorgaande seizoenen, is het leeuwendeel van Chapter 2 Season 5's beloningen geblokkeerd voor niet-betalende gebruikers. Je kunt uiteraard alsnog een deel van de items vergaren met de gratis versie van de game, wel moet je een Battle Pass aanschaffen als je alle items wilt, of je aanmelden als maandelijkse abonnee op Fortnite Crew.

De Battle Pass is een premium item and kost 950 V-Bucks. Je kunt een bundel kopen voor 1000 V-bucks wat ongeveer 7,07 euro kost. Je kunt ook V-bucks verdienen door activiteiten te doen in de game.

Een belangrijke opmerking dit keer is dat de premium versie van de Battle Pass is vervangen door Fortnite Crew. Je kunt nu ook de eerste 25 levels van Battle Pass kopen voor 2800 V-bucks.

Onderin kun je precies zien hoeveel skins, emotes en andere beloningen je kunt krijgen in Chapter 2 Season 5 van Fortnite:

 • 1,500 V-Bucks
 • 7 Skins
 • 13 Skin variants
 • 1 Pet
 • 5 Emotes
 • 7 Emoticons
 • 2 Muziektracks
 • 7 Laadschermen
 • 6 Gliders
 • 7 Sprays
 • 7 Banners
 • 6 Harvesting tools
 • 2 Harvesting tools Styles
 • 6 Back bling
 • 4 Condenssporen
 • 6 Wapen wraps

Een aantal cosmetische items voor de Season 5 Battle Pass kun je enkel krijgen door deel te nemen aan een nieuw soort type activiteit. Namelijk: Epic Quests:

 • 5 Skin varianten
 • 1 Emote
 • 1 Laadschermen
 • 2 Banners
 • 1 Muziektracks
 • 1 Condenssporen


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Cosmetische items kun je vrijspelen door de ranglijsten van de Battle Pass te overwinnen. Dit door je simpelweg door Fortnite te spelen en Challenges te voltooien, welke dit seizoen als quests door het leven gaan. Deze quests worden iedere week aangekondigd. Ze kunnen variëren van het bezoeken van een specifieke locatie tot het afmaken van spelers met een bepaalde wapen. Elk van deze quests zal je ook belonen met aardig wat XP.

Zowel de Battle Pass als de uitdagingen kun je op je dooie gemakje verdienen en vrijspelen gedurende het seizoen. Maar je vooruitgang vervalt iedere nieuwe seizoen wel naar nul, zodat een nieuwe set aan beloningen zijn intrede kan doen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties