Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite - Familieportret uit een scheepswrak uitgelegd

Waar je de verloren schilderijen vindt.

Het vinden van een familieportret uit een scheepswrak is een van de weekly challenges die je tijdens Fortnite Chapter 2 Season 5 kunt voltooien.

In deze uitdaging ga je langs de overblijfselen van een schip langs de kustlijn van de Fortnite map, dus wees voorbereid om een afgelegen locatie te bezoeken.

Het voltooien van de challenge geeft je flink wat XP voor de nieuwe Battle Pass skins.

Op deze pagina:

The Predator Arrives Through the Zero PointBekijk op YouTube

Familieportret en scheepswrak in Fortnite in een oogopslag

Het scheepswrak waar het familieportret te vinden is, ligt in de baai op de zuidoostkant van de Fortnite map:

De locatie van het scheepswrak in Fortnite.

Eenmaal op deze plaats aangekomen, moet je enkel op zoek naar het familieportret tussen de wrakstukken die op het strand zijn aangespoeld.

De allermakkelijkste manier om de challenge te voltooien, is door aan het begin van een match naar de locatie te gaan. Dat betekent dat, hoewel het dicht bij Catty Corner is, je nog steeds moeite kunt hebben om wapens en andere loot te vinden die je voor beginfase van de match nodig hebt.



Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Zo vind je het familieportret bij het scheepswrak in Fortnite

De baai waar het scheepswrak en het familieportreet zich bevinden, ligt ten zuidoosten van Catty Corner, langs de kustlijn van de Fortnite map.

Je kunt de locatie makkelijk vinden aan het begin van de match. Dat is ook het beste moment, want dan kun je simpelweg naar de zuidoostelijke hoek van de kaart zweven en vervolgens in de baai te landen.

Zodra je geland bent, zijn er drie portretten waarmee je moet interacteren om de challenge te voltooien. Omdat je maar met eentje hoeft te interacteren, voltooi je de challenge vrij snel en kun je verder gaan met de match.

Er zijn drie portretten op het strand.

Houd er rekening mee dat je maar met één portret hoeft te interacteren om de challenge te voltooien.

Als je meer info over Fortnite Chapter 2 Season 5 wilt hebben, neem dan ook een kijkje bij onze gidsen over Fortnite Season 5 Battle Pass, Gold Bars, map, en Scenic Spot, Gorgeous Gorge en Mount Kay.

Read this next