Pokémon Go laat je in de toekomst één op één tegen andere spelers vechten in zogeheten Trainer Battles, en die werken op basis van Leagues. Dat maakt ontwikkelaar Niantic Labs bekend op Twitter.

Voordat je aan de PvP-modus mee kunt doen, kies je een van de drie leagues uit. Voor de Great en de Ultra League gelden respectievelijk een maximale CP-limiet van 1500 en 2500 per Pokémon, in de Master League is er geen CP-limiet.

1

Op deze manier hoopt Niantic zowel beginnende als ervaren spelers tegemoet te komen. Hoe de gevechten vervolgens verder verlopen, is nog niet duidelijk. Ook is nog niet bekend vanaf wanneer Trainer Battles beschikbaar zijn.

Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Pokémon Go Trading - Pokémon ruilen met je vrienden

Alles wat je over Trading in Pokémon Go moet weten.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go