Fortnite Vending Machine locaties - Hier koop je wapens met materials

Kleingeld.

Epic heeft zonet Vending Machines geïntroduceerd in Fornite. Dit is hoe je ze allemaal vindt.

De nieuwe Vending Machines in Fortnite laten je toe om raw materials te ruilen voor dodelijke wapens of chug jugs die je extra HP geven. Het is dus altijd goed om te weten waar je ze precies kunt vinden om optimaal gebruik van hen te maken.

Alle Fortnite Vending Machine locaties

Als je een groot voordeel wil hebben op Fortnite Island, dan is hier alvast een kaart gemaakt door Fortnite Intel:

fortnite_vending_machine_locaties

Zoals je kan zien zijn ze vrij evenwichtig verspreid over de gehele map, en is een groep bomen nooit ver weg als je snel wat hout moet verzamelen. Veel van de Vending Machines zijn ook in de buurt van gebouwen gelegen waar je vaak andere materials kunt verzamelen.

Om de Vending Machines te gebruiken, ga je er simpelweg naar toe en gebruik de 'interact'-knop (vierkantje op PS4, X op Xbox One). Als je niet de nodige hoeveelheid materials hebt, dan ga je automatisch door naar de volgende selectie. In elke Vending Machine vindt je items die je kan wisselen tegen hout, steen en metaal. Je hebt in het algemeen 500 nodig van het material dat je wil wisselen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

En dat was het! Je hebt nu alle nodige kennis over Vending Machines. Je weet hoe ze werken, je weet hun locaties, nu moet je enkel nog die victory royale winnen.

Als je wil meedoen met de Fortnite Week 7 Challenges, hebben we overigens nog exact wat je nodig hebt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread