Cyberpunk 2077 Mantis Blades: zo krijg je de Mantis Blades, Mantis Blades mods, en gratis legendary Mantis Blades locatie uitgelegd

Scherpe eind voorwaarts.

Mantis Blades zijn een type Cyberware die je V kan geven in Cyberpunk 2077.

Als je de Mantis Blades in V's lichaam gestoken hebt, kan je vijanden aanvallen met twee krachtige zwaarden die uit je armen komen. Je kan de Mantis Blades ook nog eens sterker maken door gebruik te maken van Mantis Blade mods.

Als je zelf ook zo'n fancy paar Mantis Blades wil, dan moet je de onderstaande gids lezen voor gratis legendary Mantis Blades. Deze geven je zonder twijfel een enorm voordeel in Night City. En ze zijn gewoon vet natuurlijk.

Op deze pagina:

Welk Life Path kies je best in Cyberpunk 2077?

Mantis Blades en zeldzaamheid in Cyberpunk 2077 uitgelegd

Mantis Blades zijn één van de vier Cyberware opties die je hebt voor je armen in Cyberpunk 2077 en zijn een uitstekende keuze voor één van je Cyberware arm slots.

Cyberpunk_Mantis_Blade_3

Als je de Mantis Blades geïnstalleerd hebt, kan je deze gebruiken in plaats van je typische melee aanvaal om een aantal heel krachtige slagen toe te brengen aan je vijanden.

Cyberpunk_Mantis_Blade_4

Er zijn drie verschilende zeldzaamheid niveaus voor je Mantis Blades - rare, epic en legendary.

De zeldzaamheid van de Mantis Blades bepaalt de prijs die je ervoor moet bepalen, het Street Cred level dat je moet hebben om ze te gebruiken en hoeveel mods je eraan kan toevoegen.

Dit zijn de Street Cred levels die je nodig hebt voor elk zeldzaamheidsniveau van de Mantis Blades:

  • Rare - Level 20
  • Epic - Level 25
  • Legendary - Level 45
Cyberpunk_Mantis_Blade_16

Naast de prijs zijn de verschillen tussen de zeldzaamheid van de Mantis Blades welke mods je eraan kan toevoegen.

Rare Mantis Blades laten je toe Mantis Blade Edge Mods toe te passen, Epic Mantis Blade laten je dan op hun beurt weer toe om twee soorten mods te installeren: een Edge Mod en een Mantis Blade Rotor mod. Als laatste hebben de Legendary Mantis Blades nog een derde slot. Deze kan eender welke Mantis Blade mod bevatten.

Hoe Mantis Blades krijgen in Cyberpunk 2077

Het is mogelijk om Mantis Blades te vinden in bepaalde loot boxes die verspreid zijn over heel Night City, maar de gemakkelijkste manier om jezelf een paar Mantis Blades te geven in Cyberpunk 2077 is door bij een Ripperdoc langs te gaan. Je kan echter ook een gratis paar legendary Mantis Blades vinden. Hoe je dat doet leggen we in de volgende sectie uit.

Er zijn 14 Ripperdocs verspreid over Night City en elke Ripperdoc heeft een set Mantis Blades in de aanbieding. De prijs hangt af van de zeldzaamheid van de Mantis Blades, maar verschilt ook nog eens van Ripperdoc tot Ripperdoc. Het is ook belangrijk te weten dat niet alle Ripperdocs Mantis Blades verkopen, dus je moet ook langsgaan bij de juiste.

Cyberpunk_Mantis_Blade_1

Hieronder staat een overzicht van alle Ripperdocs in Night City, de zeldzaamheid van de Mantis Blades die ze verkopen, en tegen welke prijs ze dat doen:

LocatieZeldzaamheidPrijs
City Center - Downtown Legendary 100350
Heywood - Wellsprings Legendary 100350
Pacifica - West Wind Estate N/A N/A
Santo Domingo - Arroyo N/A N/A
Santo Domingo - Rancho Coronado N/A N/A
The Badlands - Mobile Camp N/A N/A
Watson - Kabuki Rare 15350
Watson - Kabuki Rare 15350
Watson - Kabuki Rare 15350
Watson - Little China - Viktor (1) Rare 15350
Watson - Northside Rare 15350
Westbrook - Charter Hill Rare 15350
Westbrook - Japantown Rare 15350
Westbrook - Japantown - Fingers (2) N/A N/A

1 - Als je Mantis Blades van Viktor wil kopen, dan moet je eerst je schulden terugbetalen.

2 - Als je Fingers pijn doet tijdens de main missie The Space In Between, dan kan je hem niet meer inschakelen als Ripperdoc.

Cyberpunk_Mantis_Blade_2

Hoe krijg je de gratis legendary Mantis Blades in Cyberpunk 2077

Als je een paar Mantis Blades wil in Cyberpunk 2077 maar geen zin hebt om daar een flinke som Eurodollars voor neer te leggen, dan kan je ook relatief gemakkelijk een gratis paar Legendary Mantis Blades vinden zodra je toegang hebt tot volledig Night City in Act 2.

Om deze legendary Mantis Blades te vinden moet je eerst naar het Night City Center for Behavioral Health gaan. Je kan deze vinden in het Corpo Plaza. Je kan fast travel gebruiken om snel naar Halsey Halsey & Mlk te gaan. Ga vervolgens naar de splitsing van de weg ten oosten van het fast travel punt.

Cyberpunk_Mantis_Blade_12
Cyberpunk_Mantis_Blade_11
Ga naar deze locatie.

Eenmaal daar gearriveerd ga je naar de linkerkant van de hoofdingang van het Behavioral Health Center en je zal een ingang zien met gele balken.

Cyberpunk_Mantis_Blade_10
Vind deze ingang.

Als het de eerste keer is dat je dit gebied bezoekt, dan zal je een telefoontje krijgen van Regina Jones om je te vertellen over Tiger Claw bendeleden die last hebben van cyberpsychosis. Zo unlock je de Cyberpsycho Sighting: Phantom of Night City missie.

Nirio Akuhara is een moeilijke vijand om te verslaan, vooral als je nog een laag level hebt. Je moet echter niet tegen hem vechten om deze Mantis Blades te krijgen.

Wanneer je eerst in dit kleine gebied arriveert, zal Akuhara afgeleid worden door een andere tegenstander. Dit geeft je de tijd om naar de rechterkant van het steegje te lopen, waar een lichaam ligt. Daarnaast ligt er een kist vol items.

Cyberpunk_Mantis_Blade_9
Hij zal afgeleid zijn voor een paar belangrijke seconden.

Loot deze kist snel en loop dan uit het gebied. Je bent nu de trotse eigenaar van een paar legendary Mantis Blades.

Cyberpunk_Mantis_Blade_8
Je kan snel naar deze kist lopen en er wat legendary Mantis Blades uit halen.

Nu moet je enkel nog één van de vele Ripperdocs in Night City bezoeken en deze zal de Mantis Blades gratis installeren.

Cyberpunk_Mantis_Blade_15

Mantis Blade Mods en waar ze te vinden in Cyberpunk 2077 uitgelegd

Er zijn twee soorten mods beschikbaar voor de Mantis Blades in Cyberpunk 2077: Mantis Blade Edge en Mantis Blade Rotor. Deze laatste verhoogt de attack speed van je Mantis Blades.

Cyberpunk_Mantis_Blade_17

De Mantis Blade Edge verandert echter het type damage dat je uitdeelt. Er zijn vier verschillende types damage dat de Mantis Blades kunnen doen: physical, thermal, chemical en electrical.

Cyberpunk_Mantis_Blade_18

Deze mods kan je kopen van de vele Ripperdocs in Night City, al zal de stock afhankelijk zijn van welke Ripperdoc je bezoekt. Je kan de mods ook vinden op lichamen van verslagen vijanden of in kisten.

Je kan ook je eigen Mantis Blades mods craften als je de Crafting Spec hebt. Deze Crafting Specs kan je ook kopen van Ripperdocs. Natuurlijk moet je ook de juiste components hebben hiervoor.

Cyberpunk_Mantis_Blade_14

Veel plezier met je Mantis Blades in Cyberpunk 2077!

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread