Skip to main content

Cyberpunk 2077 Fast Travel uitgelegd - hoe fast travel gebruiken en hoe unlock je meer fast travel punten uitgelegd

Zo reis je snel door Night City met fast travel.

Cyberpunk 2077 fast travel laat je toe om veel sneller te reizen door Night City. In plaats van de auto te nemen of alles te voet te doen, kan je eenvoudig weg teleporteren naar bepaalde punten.

Je ontdekt al snel dat Nighty City enorm is, en ookal zijn er verschillende bloedmooie vergezichten te vinden, soms wil je gewoon zo snel mogelijk op een plek zijn en heb je geen geduld om rond te rijden.

De optie voor fast travel speel je vrij zodra je Nighty City mag verkennen in Act 1, al is het district in het begin van de game nog in een lockdown. Het systeem voor fast travel is echter niet zo gemakkelijk als een punt kiezen op je map.

Op deze pagina:

Fast travel in actie in Cyberpunk 2077Bekijk op YouTube

Hoe gebruik je fast travel in Cyberpunk 2077

Fast travel, en de mogelijkheid om Night City vrij te verkennen, is pas beschikbaar nadat je de prologue die specifiek is voor je life path voltooid hebt en je aan Act 1 begonnen bent.

Als je die eerste missies van de game gespeeld hebt, kan je naar één van de fast travel dataterms gaan in Night City. Deze worden aangeduid door een blauwe pin op de map. In-game kan je ze herkennen als een console met een projectie van de map erboven.

Ga naar zo'n fast travel dataterm en interacteer ermee. Je kan hier één van de fast travel points die je reeds unlocked hebt selecteren, en binnen een paar seconden zal je naar die locatie reizen.

Het belangrijke om te weten hier is dat met dit fast travel systeem, je geen fast travel kan gebruiken op eender welk moment en je ook niet zomaar de map kan openen in het menu om fast travel te gebruiken. De map toont wel alle fast travel punten, maar om fast travel effectief te gebruiken moet je naar een van deze dataterms gaan.

Hoe unlock je fast travel punten in Cyberpunk 2077

Het is niet moeilijk om extra fast travel points vrij te spelen. Je moet eerst de node ontdekken in de wereld voordat je erheen kunt fast travellen. Je moet de node niet fysiek gebruiken, het is voldoende om in de buurt te komen. Zodra je dicht genoeg bent, zal het fast travel punt toegevoegd worden aan je map.

Dit betekent dat hoe meer je verkent, hoe meer je dus verschillende fast travel punten zal hebben. De main story missies spelen is misschien de meest efficiënte manier om fast travel punten te vinden, want zo wordt je geïntroduceerd tot meer gebieden van Night City en krijg je de layout van de stad beter kennen.

Al is het natuurlijk prima om gewoon je eigen pad te volgen, de stad te verkennen in je eentje, en zo per toeval de verschillende nodes te ontdekken.

In het begin van de game is Watson, het startgebied, wel in lockdown, dus wat je speelstijl ook is, in het begin kan je nog niet ver gaan.

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Read this next